Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen kérdésekre lehet...

Milyen kérdésekre lehet számítani az USA-ba való belépéskor?

Figyelt kérdés

2012. jún. 7. 13:27
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Kérlek olyanok válaszoljanak, akik már voltak.
2012. jún. 7. 13:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hova mész, mennyi ideig tartózkodsz az államokban, hol fogsz aludni
2012. jún. 7. 13:40
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Neked volt gondod az angollal?
2012. jún. 7. 13:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

kicsit volt, de megértették, végülis ha nagy bajban vagy, akkor kérhetsz tolmácsot :D

de mondjuk én meghívólevéllel is mentem, ha bár nem kellett volna, de így még annyira se kötekedtek :D

2012. jún. 7. 14:17
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Tőlünk h mi az utaás célja. Mennyi ideig maradunk? Hol szállunk meg?

Meg mikor mondtuk h 2 hónapig nyaralunk/maradunk, akkor kérdezte, hogy hogy elengednek ennyi időre a munkahelyről.

Te hova mész?

2012. jún. 7. 15:21
 6/20 A kérdező kommentje:
Miami-ba megyek. Neked gond volt az angol? Èn emiatt eléggé aggódom.
2012. jún. 7. 19:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt gond, de én elég jól beszélem a nyelvet. :)
2012. jún. 7. 20:27
 8/20 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem privátban segíteni egy picit?
2012. jún. 7. 20:37
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

miért jössz, meddig maradsz, hol leszel, otthon van e munkád... van akit hagynak menni 1-2 kérdés után, van akitöl többet kérdeznek ( pl én) tölem olyat is kerdeztek hogy mivel foglalkoznak a szuleim, mit szolnak h kijottem, honnan ismerem azt akihez megyek, miota ismerem. egyebkent en ugy lattam hogy aki nem tudott angolul hamarabb hagyták menni :D szerintem nem elvárás hogy tudj csak azért mert jöttél turistáskodni. nem kell félni töle, legfeljebb elismétli 100x, meg kézzel-lábbal mutogatsz :D

amugy ha nem érted, érdemes megkérni hogy lassan mondja mert valamiértha csak simán elismételteted velük, nem fogják fel, hogy ha tök ugyanugy elmondják mégegyszer akkor ugyanugy nem fogod érteni. és ha csak 1 db szot vagy kifejezést nem értesz, ne félj megkérdezni hogy mit jelent. ha nem tudsz valamit, mindig kérdezz.

ja és ha van választásod, ne feketéhez állj sorba, hanem középkoru nöhöz ha lehet. ök a legérthetöbbek szerintem meg általában a legrendesebbek.

2012. jún. 7. 23:59
 10/20 anonim ***** válasza:

én is így voltam :D

én ötször kérdeztem vissza :D

kicsit se néztek hülyének :D

2012. jún. 8. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!