USA-ba belépéskor 1 óra 40 perc elég az átszállásra?
Jol ertem elrepulsz Amsterdamba (pl. Pestrol), onnan pedig felszallsz egy gepre, aminek a celallomasa az USAban van?
Mert ha igen, akkor 1. Amsterdamban nem kell a csomagot felvenned / csak majd a celallomason 2. Amsterdamban csak azt nezik, hogy van-e ESTA-d vagy ervenyes vizumod.
Immigration es csomagfelvetel mar csak a celallomason (USAn belul) lesz.
Ha nem jol ertettem, akkor javits ki!
Nekem tavaly októberben Washington Dulles reptéren kb. 40 perc volt -és még vonatozni is kellett a belföldi járathoz. Ha codeshare járattal mész és végig be vagy checkolva,akkor keresni fognak a járat indulásakor (hangosbemondón) és pár percet várnak Rád simán.
A gépek ritkán késnek jelentősen,a megadott repülési idő erősen túl van tervezve általában.
A bevándorlási tiszt nekem 3 perc volt, a vám 1 perc(csak elkérték a repülön kitöltött nyilatkozatot) , biztonsági ellenörzés is ment pik-pakk . 2.5 órám volt a teljes akcióra,de nagyon sok időt vártam még a united express gép indulásra .
Az ulest is ugy kerd, hogy kozel az ajtohoz, hogy az elsok kozott legyel, akik kiszallnak a gepbol. Nyugodtan tolakodj elore, de legyel kedves, mosolyogj es suru elnezestkerek kozepette :)
Szolhatsz a legikiseronek is, hogy izgulsz a csatlakozas miatt, es lehet hogy segit.
En mikor Parizsba mentem szoltam nekik a gepen, hogy rovid lesz a csatlakozasi ido (kesve indultunk), leszallas elott a stewie beultetett az elso osztalyra, en voltam a legelso aki kiugrott a gep ajtajan, futottam a masik kapuhoz, megis lekestem :( de a masik no mar integetett , hogy ne fussak es ne izguljak, a masik gep 2 ora mulva indul, azon rajta leszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!