Mire lesz szükségem egy USA-beli úthoz?
A 8 számjegyű összeg az 10 millió forintnál kezdődik. Nem semmi. Szerintem 50 ezer dollárnyi készpénzzel furcsán néznének rátok ki- és beutazásnál is.
Bankkártyát használhatsz bárhol, hiszen mindegyiken van Visa vagy Mastercard logó, esetleg Maestro.
Hú, hát sok szerencsét.
Bár, én biztos nem vernék egy annyi pénzt egy útra.
"... Amerikába, meg az odáig érintett európai országokban"
Mi van??
Innen mennétek autóval??
Jobban járnátok, ha kint bérelnétek autót.
A kártyát tudjátok kinn használni, ennyi készpénzt nem ajánlom, hogy vigyetek, mert még visszafordítanak titeket a határon (megtehetik!!!!) - könnyen gyanússá válhat, hogy kinn akartok maradni ennyi pénzzel, és nyilatkozni kell róla, hogy van-e nálatok nagyobb összeg. Azt sem ajánlom, hogy letagadjátok, mert abból csak gondotok lesz.
Tudni kell, hogy a 20 éves kinn kiskorú!!!
Magyarorszagrol Amerikaba autoval??? Ez fake!
De meg ha az USAn belul berelnetek autot meg az is eleg hihetetlennek hangzik, tudod milyen messze van New York Los Angelestol kocsival? Raadasul csakis aki mar elmult 21 berelhet kocsit, de 25 ev alatt felarat szamolnak a kolcsonzok, es csakis aki berbe veszi a kocsit az vezetheti. Ha mas vezeti es lebuktok csunya vege lesz.
Szerintem vmi hasznosabbal is foglalkozhatnal, mint itt a GYIKon almodozni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!