18 évesen neki vágjak az USA-nak?
Koszonom, hogy megosztottad! Igen, ennyi eleg.
Es igen, szerencsesnek erzem magam :)
En is megadtam; 3-as voltam!
Es ezt komolyan is gondoltam.
Kiskorukent sehova nem jutsz el. Marmint esti szorakozast elfelejtheted, alkoholt a legtobb helyen nem adnak, sem cigit!
Igazabol egy csomo olyan dolgot nem fogsz tudni csinalni, mint amit a nagykoruak (ha illegalisok ha nem!)
Na, én írtam egy elég konkrét választ a kérdésedre, de érdekes módon eltűnt a válaszok közül... nahát.
Szóval, valamilyesmi volt:
"Szakmát az usában tanulnék."
Véleményem szerint amíg nem kristályosodott ki, hogy pontosan mit, hol és hogyan tanulnál kinn, mennyibe kerül, addig nem érdemes belevágni. Szeritnem több értelme van itthon megszerezni a szakképesítést, majd utána szerencsét próbálni, közben több pénzed is lesz, nagykorúvá is válsz. Kevésbé leszel kiszolgáltatott helyzetben.
Továbbá: nem tudom, hogy miért pontozzák le azokat a válaszokat, akik szerint nem érdemes egyelőre kimenni. Ugyan ki lehet menni, lehet illegálisként mosogatni, meg takarítani, de ez a negytöbbségnek nem alternatíva. Szerintem vagyunk úgy egy páran, hogy se Magyarországon, se az USAban nem akarnak minimálbérért rettegve aljamunkát végezni. Sokkal értelmesebb szerezni otthon (szinte ingyen) egy jó szakképesítést, majd ezzel a tudással útrakelni. Persze, aki otthon is csak mosogatna, annak hajrá... ezzel is az otthonmaradóknak tesz jót.
Az itteni magyarokról nekem csak jó tapasztalataim vannak, akikkel megismerkedtem mind nagyon kedves segítőkész emberek voltak. Akinek ezzel ellentétes tapasztalata van, azok nagyon melléfogtak, vagy (szerintem ez a valószínűbb) olyan kiszolgáltatott helyzetben mentek ki, ami miatt nem tudták elkerülni azokat a kétes alakokat, akik kifejezetten más szerencsétlen emberek lehúzására szakosodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!