Ronnie15 kérdése:
Mennyi az esélyem h találjak munkát az usában?
Figyelt kérdés
Hali.A következőt kell rólam tudni.voltam már az usában szezonális diákmunkán az angolt aránylag jól beszélem(középfokú nyelvizsgám van)És a greencardlottery n nyertem zöldkártyát ezért szeretnék élni vele és kiköltözni viszont 500ezer forintom van az egész poject re.érdemes lenne nekifogni?2012. máj. 10. 18:00
11/15 anonim válasza:
De tőle nem a lottóért kértek el pénzt, hanem az ügyintézésért utána.
Azt írják is, hogy kell rá pénz, nem?
12/15 anonim válasza:
Semmit sem kell fizetni! Ha pénzt kérnek, azok csalók. Nézd meg a google-ben, vagy a GYIK-on beütöd a zöldkártylottót, és megtudod, ha nekem nem hiszel!!! én nem vitatkozni akarok, mert miért is? Nem az én pénzem!! De miért hagyjam, hogy másokat átverjenek! Értsd már meg!!!
13/15 anonim válasza:
Igen valóban kérnek 330$ de nem 830$ !!
Egyébként nem tudóm mikor nyertél gondolom 2011-2012 év
ha így van nem biztos hogy nyertél.Mert törölték a sorsolást és újra sorsolják de azért sók sikert.
[link] Figyelmesen olvasd végig és ne csak ezt az oldalt!
14/15 anonim válasza:
Bocs most olvasóm hogy nem is a követség oldalán regisztráltál. Csak annyit fűznék még hozzá hogy csak és kizárólag a követség honlapján lehet regizni. Téged tuti átvertek!!
15/15 anonim válasza:
Nem verték át, mert tényleg kell fizetni, bár a 830 soknak tűnik...én is a 330ra emlékszek! De az a lényeg kell fizetni, de nem a jelentkezésnél, szal nem kell egyből itt okoskodni! Nevetségesek vagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!