Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi esélyem van egy amerika...

Rachmany kérdése:

Mennyi esélyem van egy amerikai élethez?

Figyelt kérdés
Régi nagy álmom az USA-ba költözzek de úgy igazság szerint nem tudom milyen lépéseket kéne efelé tenni és ebben szeretnék segítséget kérni. A mostani tényállás hogy jövőre ha minden jól megy akkor sikeresen leérettségizek és utána több mint valószínű hogy egy fémipari szakmát szeretnék elsajátítani (hegesztő,autószerelő,géplakatos)(2év). Érdekelne hogy e-fajta képesítéssel van-e valami esély munkavállalásra és mekkora az ilyen vagy ilyesmi szakmákra a kereslet. Érdekelne még az is hogy vajon e-fajta képesítéssel megkapnám-e a papírokat egy úgy mond "korlátlan idejű kinti életre". Kint élő rokon,barát,ismerős sajnos nincs tehát kinti segítségre nem tudok hagyatkozni. Érdeklődés másik részét képezné az hogy vajon van-e lehetőség arra hogy az iskola befejezése után (1-1,5 év) már kint éljek mert igazság szerint nem nagyon akarok időzni itthon. Bármiféle e-fajta tapasztalatot,történetet,segítséget szívesen várok. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !!!

2012. máj. 8. 23:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát igen több mint valószínű hogy nem is merném meg nem is akarnám ha már kiköltözök nem azért teszem hogy éjjel nappal idegeskedjek mikor kapnak el. ha nem azért hogy békés életem legyen ami valószínű feketén lehetetlen
2012. máj. 9. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, én is így gondolom. :(
2012. máj. 9. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Először is annyi nem elég hogy van egy szakmád, kell általában több éves tapasztalat is.gondolom angolul folyékonyan beszélsz és szakmai angol is kell hozzá. A másik dolog meg, hogy feketén nem éri meg kintlenni ha tényleg normális életet akarsz.én inkább valahol europában próbálkoznék a helyedben de ott is akkor van több esélyed ha már több éves szakmai tapasztalatod van.
2012. máj. 9. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsük el, hogy az USA-ban is nagy a munkanélküliség. Ha vérprofi vagy a szakmádban és van neved, akkor van esélyed kinn dolgozni. Nagyobb eséllyel indulhatsz el Kanadában.
2012. máj. 10. 12:01
 15/15 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok mint te, én most érettségiztem, jelentkeztem főiskolára is, de már nagyon mennék USA-ba, viszont 21 éves korom előtt nincs értelme (ott onnantól számít nagykorúnak az ember). Nem gondolkozok Európában, pedig itt lenne lehetőségem, sok a külföldi kapcsolatom, de nem akarok itt maradni. Feketén nem hiszem hogy kimennék, mert ha lebuksz, ki is tilthatnak az országból, az pedig nem érné meg. Remélem sikerül megtalálnod a legjobb megoldást, sok sikert hozzá :)
2012. máj. 29. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!