Mennyire szigorú Washingtonban és Chicagoban a reptéri ellenőrzés?
Biztonsagi ellenorzest/ security check minden amcsi repteren a TSA vegzi, akik egy egyseges szabalyt kovetnek. Gondolod Miamiban, mert sokat sut a nap, lazabbak az utasokkal?
Amikor az Egyesult Allamok teruletere belepsz, legyen az a JFK vagy MIA repter, ugyanugy ellenorizni fogjak az utlevelet/esta engedelyt esetleg vizumot/zoldkartyat, mintha Chicagoban vagy Washingtonban lepnel be eloszor az orszagba.
Ugy tervezni az utat, hogy hol lazabbak az ellenorzesen nagy butasag, mert lehet az LAX nagyon laza, de ha peches vagy tutti kifogod a leggenyobb bevandorlasi tisztet es akkor nem fog szamitani, hogy mi itt a GYIKon miket irogatunk :)
En sok repteren megfordultam, de nem tapasztaltam semmi kulonbseget.
Amikor a szuleim utaztak ide ki, illetve anyukam egyedul (es meg nem beszelt semmit angolul) mindig irtam neki egy levelet, illetve kis kartyakra angolul/magyarul, amivel segitseget/utbaigazitast tudott kerni. A kartyakat egyszer sem hasznalta, mert mindig talalt magyarokat a repteren, vagy az utasok kozott, vagy a szemlyzet kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!