Masod Foku Autoszerelo szakmaval tudnek munkat talallni Miamiba?
Szoval egyaltalan nincs ra esely vagy van de nagyon kicsi mert hallotam hogy nem csak az szamit hogy jo munkad legyen szerencse is kell.
De te voltall mar ott?
Idosebb vagy 28evnel? Ha nem akkor elmondom mi a teendo:
Beiratkozol a legolcsobb leggyatrabb egyetemre. Jelentkezel a work&travel programra(erre azert van szukseg, mert igy kaphatsz egy social security cardot, ami eletre szol) Onnantol meg, ha nem budos a munka betegre keresheted magad, csak nem Miamiban...Inkabb huzodjatok fel Eszakra Mainbe vagy Pennsylvaniaba :)
utolso vagyok, legnagyobb eselyed(szerintem)
Az a vizum lotto, ott 0,9%eselyed van(minden 110ik jelentekzot kihuzzak kb ezeknek fele hazugsagok vagy penzhiany miatt kihullnak :) )
akkor talalsz magadnak egy szep amerikai v zoldkartyas lanyt es elveszed, detto a parod. vagy maradtok illegalisan.
miamiban szinte teljesen elfelejtheted az angolt spanyol ajku a 90%.
autoszerelok jol keresnek csak begurul hozzajuk a kocsi 60$ es meg a motorhazteto se nyilt fel joforman, tomegkozlekedes nincs berelj autot arra az egy hetre. (ill. szinte nincs is de mindenkepp felejtsd el ami otthon van) foggalmmam sincs egy normal magyar hogy marad kinn legalisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!