Egy autoszerelo kb mennynit kereshet ezekben az orszaogkban:USA, Kanada, Ausztralia, UK?
Figyelt kérdés
Elore is koszonom a valaszokat mindenkinek.2011. okt. 3. 19:39
1/3 anonim válasza:
Én csak Angliát tudom mondani,mert itt élek,és munkaközvetítő irodában dolgozom.
Nagyon ritkán van olyan,hogy a munkaközvetítőktől kérnek autószerelőt.Pár hónapja egy kisebb cég keresett szakképzett,gyakorlott autószerelőt óránként 10-12 fontért.
természetesen túlóra lehetőség mindig van,és gondolom ha a cég átveszi a dolgozott akkor a bére is megemelkedik..
De mint írtam ritkán kérnek autószerelőt.Általában "szájról-szájra" megy az álláshirdetés.(tudod ismerős,ismerőse stb)
Még valamit: Alapkövetelmény
1.autószerelői gyakorlat
2.leinformálható referencia
3.társalgási szintű angoltudás
2/3 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt:)meg johetnek
2011. okt. 4. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!