Ausztrália mihhez hasonlít jobban: Európa, vagy Usa?
Szóval inkább Usa.
Köszönöm a válaszokat!
Aki meg Texas-t írt az gondolom nem az Ausztrál nagyvárosokra gondolt...Bocsánat ezt elfelejtettem...SZóval pl: Sydney európai vagy amerikai nagyvároshoz hasonlít?
Ezt akartam pontosabban.
Szerintem egyértelműen USA.
Vagy melyek azok az európai nagyvárosok amik ilyen nagyok, az utcák "megtervezett" vonalvezetésűek azaz négyzethálós, és nagy átlagban elég szélesek is?
Ezek inkább az "újépítésű" városokra jellemzőek, márpedig Európa városai elég régiek, és ezért más felépítésűek.
Szóval az "új világokra" hasonlít, mint pl. Amerika, Kanada, stb..
Egyszerű történelem. Később épültek, ezért máshogy is néznek ki, mert más követelmények alapján építették őket.
De természetesen egy új Európai város, biztos hasonlítana rá, de ilyen nagyon kevés van, szóval emiatt nem is lehet azt mondani hogy Európai városra hasonlít.
A google earthben az utcák elég amerikai stílusúak amiket láttam...Lehet ,hogy nem egy tipikus utcát láttam?
Meg hát szerintem a felhőkarcolók se túl európaiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!