Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hollywoodba szeretnék kiköltöz...

Hollywoodba szeretnék kiköltözni, miket tudtok róla?

Figyelt kérdés

Kriminálpszichológusnak tanulok, és angolul is nagyon jól beszélek. Ha elvégzem az egyetemet, kiszeretnék menni és ott élni.

Mi a véleményetek Hollywoodról? Eltudnék ezzel a szakmával helyezkedni? Tornádók vagy hasonlók vannak? Mennyire veszélyes a hely, és mivel egyedül mennék ki, nincsenek ismerőseim hogyan tudnék kimenni?

2012. márc. 15. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! szerintem ne add fel az álmaidat, terveidet.

Jártam már az angyalok városában, de helyette valami élhetőbb helyet ajánlanék. pl. Miami, örök napsütés, NY-tiszta Amerika, Washington, San Francisco

Első lépésben hivatalos vízum kell, munkáltató és sok pénz. Olvass utána, hogy legalább tudd mi vár rád.

2012. márc. 28. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:

igaz nem ismerem hollywoodot személyesen de szerintem is pl san fransiscoban több esélyed lenne és az nincs olyan messze tehát szabadidődben át tudnál menni

amúgy én kriminál patológus szeretnék lenni szintén kaliforniában ki tudja lehet egy nap még kollégák leszünk :D

2013. aug. 14. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!