Hollywoodba szeretnék kiköltözni, miket tudtok róla?
Kriminálpszichológusnak tanulok, és angolul is nagyon jól beszélek. Ha elvégzem az egyetemet, kiszeretnék menni és ott élni.
Mi a véleményetek Hollywoodról? Eltudnék ezzel a szakmával helyezkedni? Tornádók vagy hasonlók vannak? Mennyire veszélyes a hely, és mivel egyedül mennék ki, nincsenek ismerőseim hogyan tudnék kimenni?
Én is szeretnék oda :D de nem minden esetben
földrengése szoktak lenni, még azt is hallottam, hogy pár évtized múlva a tengerrel lesz egyenlő
sok sztár él kint, nem tudom milyen szakma amit tanulsz, de ha jól megy bejöhet az élet
de szerencse is kel hozzá
Mivelakkor mehetsz, ha van zöldkártyádés kétlem,hogy az amerikai rendőrség egy magyar kriminálszichológust keresne,így nem nagyon van sanszod.
valamint érdekes, hogy kriminálpszichológusként (ami ugye 2 diploma,mert kellelőször a sima pszichológia (5 év),majd utána 3év a szakosodás tehát,hogy legalább 25 évesen ezt nem tudod.
Utolsónak: nem nézek krimiket, és nem a filmek miatt akarok az lenni ami. Fogalmad sincs arról, hogy miért szeretnék az lenni, szóval ennyit erről....
Ami meg azt illeti nem vagyok kisgyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!