Nyugdíjas vagyok hol telepedjek le?
Sziasztok az lenne a kérdésem hol érdemes mint nyugdíjas letelepedni floridat néztem ki ott ha veszek ingatlant és kapom oda a nyugdíjam kint tartózkodhatom.
Hallottam mar hogy sok magyar nyugdijas megy külföldre mert olcsóbb az élet én is éltem németben e ua. olyan arák voltak mint itt sőt sok minden olcsóbb volt.Vagy meg melyik ország jó ilyen szempontból.
Nekem most van intézés alatt a nyugdíjam.
Azt mondták, hogy kb 24ezer Ft-ra leszek jogosult.
Ha tudsz egy olcsó helyet a nagyvilágban, majd szóljál...
Itthon miért nem felel meg? Egy kis falu, egy kis telek, lehet szőlőt termeszteni, méhészkedni, tudom is én. Ha van pénzed, itthon tized annyiból létre tudsz hozni valami szép pihentető környezetet, még ha a megélhetés maga nem is olcsóbb, vagy épp drágább, mint máshol.
Amúgy meg alapvető nemzeti öntudat lenne, hogy nem hordjuk más országba a magyar pénzt... Egy nyaralás még ok, de életvitelszerűen...
03-12 21:39
Ha szabad kérdeznem, mivel foglalkozol? Persze ha nem tolakodó kérdés.
Nem tolakodó a kérdés.
Sima egyszerű kétkezi előadóművész vagyok.
Mivel most van éppen intézés alatt a nyögdíjam,
innen van az előzetes infóm arról, hogy mennyi várható.
(Amúgy van egy csomó szakmám is, tehát inkább ezermesternek mondanám magam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!