Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha Kaliforniába (legszívesebbe...

Ha Kaliforniába (legszívesebben Los Angeles-be) szeretnék utazni nyáron pár hétre, mit kell tennem? Lent.

Figyelt kérdés

Nagy álmom teljesülne, ha idén nyáron (vagy jövőre, vagy azután) el tudnék menni Los Angelesbe. Illetve nem csak az enyém, hanem családomé is. Nos gondolom, először is kell egy útlevél, de ez a legkevesebb. Vízum kell? Ha kell, mivel jár? A szállás, repülőjegy, étel- ital, esetleg belépők stb. olyanok, amik szükségesek... Én legszívesebben egész nap a parton lógnék, de ahhoz elég lenne Horvátország is... Szóval Hollywood is fontos, ha már ott vagyok! HA MINDENT A LEGOLCSÓBBRA SZÁMOLOK? MENNYIBŐL JÖNNE KI EGY 4 FŐS CSALÁD NYARALÁSA 2 HÉTRE? (8 ÉVES HÚGI, ANYA, APA ÉS ÉN /13/)

Tudom, hogy ez így irtó nehéz, de tapasztalatokat is szívesen látok:) Puszi!!

2012. márc. 10. 20:54
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Szerintem várd meg míg felnőtt leszel,és nagyobb eséllyel kijutsz. Pár évig dolgozol,összegyűjtesz annyi pénzt,és elmész. Mondjuk embere válogatja,speciel én is arra vágyok,hogy LA ba elmenjek,de én nem hotelbe akarok megszállni.. nekem bőven jó a sátor is egy kemping táborba,a parthoz közel,érdekesebb dolgokat meglesni..
2012. márc. 19. 15:59
 32/33 anonim ***** válasza:
45%
2 millió
2012. márc. 28. 21:05
 33/33 anonim válasza:
Na, végül sikerült? :)
2016. nov. 28. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!