Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha Kaliforniába (legszívesebbe...

Ha Kaliforniába (legszívesebben Los Angeles-be) szeretnék utazni nyáron pár hétre, mit kell tennem? Lent.

Figyelt kérdés

Nagy álmom teljesülne, ha idén nyáron (vagy jövőre, vagy azután) el tudnék menni Los Angelesbe. Illetve nem csak az enyém, hanem családomé is. Nos gondolom, először is kell egy útlevél, de ez a legkevesebb. Vízum kell? Ha kell, mivel jár? A szállás, repülőjegy, étel- ital, esetleg belépők stb. olyanok, amik szükségesek... Én legszívesebben egész nap a parton lógnék, de ahhoz elég lenne Horvátország is... Szóval Hollywood is fontos, ha már ott vagyok! HA MINDENT A LEGOLCSÓBBRA SZÁMOLOK? MENNYIBŐL JÖNNE KI EGY 4 FŐS CSALÁD NYARALÁSA 2 HÉTRE? (8 ÉVES HÚGI, ANYA, APA ÉS ÉN /13/)

Tudom, hogy ez így irtó nehéz, de tapasztalatokat is szívesen látok:) Puszi!!

2012. márc. 10. 20:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Juj, az a palacsinta... majd egyszer ki kell próbálnom nyami:)de visszatérve a kérdésre: ha megyünk, és nincsenek kint családtagok (illetve senki se tudja), hol szállhatunk meg a legolcsóbban? Ill. mikor érdemes menni?
2012. márc. 13. 19:55
 22/33 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg ha később megyek 5-6 év múlva, milyen lehetőségeim vannak?
2012. márc. 13. 20:00
 23/33 anonim ***** válasza:

Én is Hollywood-ban leszek, elvileg pont a Kodak Theatre-nél. :)

Kérdező! A legolcsóbb - mint itt is látod - egy motel vagy hostel.

Hogy konkrétan melyik a legolcsóbb, azt majd akkor kell kinézni, mikor mész, mert ezek az árak szezononként és időszakonként változnak.

Vagy addig megismerkedsz valakivel, összebarátkoztok, és akkor mehetsz hozzájuk. :D

2012. márc. 13. 20:04
 24/33 A kérdező kommentje:
Nem egy rossz ötlet! :D Ki tudja, hátha összejönne :)
2012. márc. 13. 20:17
 25/33 anonim ***** válasza:
Hát tegyél érte. :) Keress fórumokat, ismerkedj. :) És tényleg ki tudja. :)
2012. márc. 13. 20:42
 26/33 anonim ***** válasza:

Mi a nyáron voltunk kinn 2 hónapot. Rengeteg helyen jártunk, köztük Los Angelesben is.

Itt a blogom, ha érdekel esetleg. Még nem fejeztem be. Kissé lusta vagyok, de folymatosan vannak új bejegyzések.

Már csak 10 nap hiányzik. Ebben benne van Las Vegas, Grand Canyon, Bryce, Zion, Antelope és még néhány Santa Barbarás.

Viszont ami téged elsősorban érdekel, Los Angeles azt már megírtam. Ha legalulra lapozol, ott helyszín szerint tudod nézni a bejegyzéseket.

Ha van kérdésed és tudok, szívesen segítek.

18L

2012. márc. 14. 22:45
 27/33 anonim ***** válasza:

"Juj, az a palacsinta... majd egyszer ki kell próbálnom nyami:)"

Egy falat amerika! :-D Mi ezt receptet kovetjuk (ecet nelkul):

[link]

Szuper finom es szuper primitiv. Csak elotte mindenkeppen erdemes szerezni valami szirupot, mert anelkul nem az igazi... azt nem tudom, hogy lehet-e (es hol) kapni magyarorszagon.

2012. márc. 14. 23:07
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Most látom h a blog címe lemaradt.

[link]

2012. márc. 15. 07:08
 29/33 anonim válasza:

Utolsó elolvasgattam blogot képeid megnézegettem szuper:)

eléggé irigyellek :D

2012. márc. 15. 19:16
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Köszi. :)

Kb egy hónapon belül befejezem és akkor lesznek összegző bejegyzések, illetve írok az árakról és hogy hogy intéztük a szállást (ez elég érdekes), repjegyet, autót, stb.

2012. márc. 16. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!