Ha Kaliforniába (legszívesebben Los Angeles-be) szeretnék utazni nyáron pár hétre, mit kell tennem? Lent.
Nagy álmom teljesülne, ha idén nyáron (vagy jövőre, vagy azután) el tudnék menni Los Angelesbe. Illetve nem csak az enyém, hanem családomé is. Nos gondolom, először is kell egy útlevél, de ez a legkevesebb. Vízum kell? Ha kell, mivel jár? A szállás, repülőjegy, étel- ital, esetleg belépők stb. olyanok, amik szükségesek... Én legszívesebben egész nap a parton lógnék, de ahhoz elég lenne Horvátország is... Szóval Hollywood is fontos, ha már ott vagyok! HA MINDENT A LEGOLCSÓBBRA SZÁMOLOK? MENNYIBŐL JÖNNE KI EGY 4 FŐS CSALÁD NYARALÁSA 2 HÉTRE? (8 ÉVES HÚGI, ANYA, APA ÉS ÉN /13/)
Tudom, hogy ez így irtó nehéz, de tapasztalatokat is szívesen látok:) Puszi!!
Ketten, hostelban majd olcsóbb lesz, meglátod. :)
Én is szeptemberben megyek, mondjuk Los Angelesben csak egy hétre és egyedül, de azért nem ilyen horror ár jött ki rá. :)
Szóval nyugi, ha tényleg ez az álmod, akkor össze fog jönni!
Nekem is kicsi korom óta egy amerikai út volt az álmom, és most, 27 éves koromra jött össze. :)
Na, hát én majd most megtudom. :s
De kaját nem lehet vinni. :D
Elvileg nem lehet vinni, de senki nem ellenőrzi. Mi mindig viszünk, benne van a pakliban, hogy elveszik, de vállaljuk a kockázatot. Újabban postán küldik a rokonok a téliszalámit. :-D
Mi elég sokat utazunk, és mindig ilyen kis MOtelek-ben, INN-ekben szállunk meg. Eleinte örültünk a reggelinek, de az egész csak alibi, hogy kiírhassák, hogy van reggeli. Ihatatlan kávé, valami borzalmas zsíros cukros péksüti, ha van toaster, és vaj, akkor már király a hely. De mondjuk volt olyan, ahol okés volt, de számítani nem számítunk már a Moteles reggelire.
Olyan is van néha, az nagyon jó tud lenni. El lesz készítve a tészta, csak ki kell sütni, tök egyszerű... érdemes megnézni, hogy a rutinosabbak hogy csinálják, és őket lemásolni. Ha lesz palacsinta, akkor bbiztosan lesz vaj és szirup is. Abból jól be lehe kajálni.
A motelt érdemes a Yelp-en lecsekkolni, mert a sajat honlap előfordulhat, hogy "pontatlan".
www.Yelp.com
Legalább kipróbálom ezt a tipikus amerikai ételt. :P
Köszi, megnézem a moteleket is majd, bár most le vannak már a szállások foglalva, de azért érdemes megnézni, hátha jól jön majd még. :)))
A hostelek mellett nekem az szólt, hogy nagyon központi helyen vannak, viszonylag olcsón. Nekem nem lesz autóm, úgyhogy ez fontos volt.
A motelek inkább utak mentén vannak, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!