Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » A repülőjegyet előbb kell...

A repülőjegyet előbb kell megvenni mint kitölteni az ESTA-t nem? Mert azt hallottam kéri a légitársaság nevét meg a járatszámot. Mi van akkor ha megveszem a jegyet de nem kapom meg az ESTA-t?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 15:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Washingtont nem tervezem de esetleg a Niagarát igen .. és ezért lehet jobb oda autóval menni ... mondjuk legalább 8 óra az út ...

New Yorkban igazából ha lehetséges mindent látni szeretnék ..a néhai WTC helyét valamint a most épülő újat, a WTC múzeumot , times squre , central park, ... sorolhatnám sokáig .. igazából csak remélni tudom , hogy tetszik majd és nem azt várom mikor megyek haza ...

2012. márc. 4. 18:18
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen a 24 órás recepcióra sem gondol az ember .. ez sem árt ... mondjuk nem hiszem , hogy nagyon éjszakába nyúlnának a programjaink ..
2012. márc. 4. 18:23
 13/22 anonim ***** válasza:

A Niagara messze van, oda repülővel szokás inkább menni... (The distance between the city of New York, New York, United States of America and Niagara Falls, New York is approximately 411 miles which equals to approximately 612 kilometres by road.)

Repülővel: Flight time: 1 hour 20 minutes, non-stop (changing planes anywhere will add several hours, so better to fly non-stop if at all possible) - és a belföldi járatok meglepően olcsók amúgy. :)

Persze lehet autózni is, csak az időbe telik. :)

Éjszakába nyúló pl. akkor lesz a program, ha megnéztek egy Broadway show-t. :)

2012. márc. 4. 18:27
 14/22 A kérdező kommentje:

Az anyagiak még azért is érdekelnek , mert ezt az egészet igazából ajándékba szervezem,tervezem a bátyámnak és ezért valószínű minden engem terhel anyagilag..

A repjegy örülnék ha max 150 lenne per fő ..

A szállásra meg majd kiderül , de jó lenne 200 alatt megúszni ..

A többi járulékos költség : metró vagy kocsi, kaja, belépők ilyesmi... nem hiszem hogy durva..

2012. márc. 4. 18:32
 15/22 A kérdező kommentje:
A Broadway show jó lehet, egyébként a Niagara csak akkor jön szerintem szóba ha már nagyon unatkozunk ..
2012. márc. 4. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:

Az én szállásom 4 éjszakára 267, 36 dollár, az azt jelenti, hogy napi átlag 66,84 dollár. (Azért átlag, mert vannak olcsóbb meg drágább napok.)

Eszerint nektek, két főre, és két hétre, ami mondjuk legyen 13 éjszaka: 1737,84 dollár, az kb. 382.000,- Ft. :s Szóval a szállás az drágább, mint amire számítasz, sajnos.

Akkor viszont lehet, hogy tényleg nem rossz ötlet megnéznetek valami kiesőbb helyet is, és autót bérelni...

Egy Broadway show átlag 100-110 dollár körül van (de van 70 dolláros és 200 dolláros is akár) - egy jegy.

A New York Pass - amit szerintem nagyon megéri! - kettőtöknek két hétre összesen 740 dollár. (Ebben viszont a legtöbb látványosság belépője benne van: [link]

Egy buszos Washington D.C. trip ára 149 dollár fejenként, ha itt foglalod: [link] (ebben benne van az utazás, és pár belépő)

A Niagarához tour-ral 140-ért lehet fejenként, két napra menni: [link]

Persze rengeteg megoldás van, mehettek saját autóval, akkor a benzin meg a szállás költsége a kérdés, meg hogy hogy oldod meg, hogy a New York-i szobáért addig ne kelljen fizetni, amíg máshol vagy...

Vagy tényleg körutazást csináltok, és lementek akár egész Floridáig...

Szóval még tervezhettek egy csomó mindent. :)

2012. márc. 4. 19:12
 17/22 anonim ***** válasza:

Én amúgy mindenképp azt tanácsolnám, látva a költségeket (és én ezt is tettem), hogy a New York-i tartózkodást levenni, mondjuk egy hétre, vagy ahogy gondoljátok, és utána tovább menni valahova máshova.

Így még több dolgot láthatnátok USA-ból, és ráadásul még olcsóbb is. :) (Ugyanis New York a legdrágább, máshol nem lenne ennyi a szállás.)

De persze ez csak egy ötlet. :)

2012. márc. 4. 19:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Ja, és bocsánat a többszöri hozzászólásért, de még valami eszembe jutott, ami fontos lehet:

vannak olyan hostelek, ahol megvan, hogy pl. egy hétnél tovább nem lehet maradni... Szóval erre figyelni kell.

2012. márc. 4. 19:20
 19/22 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom mit csináljak :S

kicsit elbizonytalanodtam , de azért rendesen utána nézek én is mindennek ...

másik oldalról meg egyszer él az ember és akkor tegye az ilyesmit amikor megteheti...

Mindenesetre köszönök minden hozzászólást..

2012. márc. 4. 22:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Csak ötlet, hogy nézzétek meg, mi lenne, ha a két hetet megosztanátok, és akár repülővel, akár autóval átmennétek Floridába is: Miami, ha tengerpartra vágytok, Orlando, ha a parkok érdekelnek (DisneyWorld, Universal, Legoland, Kennedy Űrközpont...)

Vagy, ha Nre York-ból a másik irányba akartok indulni, akkor nem csak a Niagara van arra, hanem pl. Chicago is (persze messzebb sajnos...)

Szóval lehet kicsit szervezni, hogy több mindent is lássatok, persze csak, ha nem kifejezetten New York érdekelne titeket.

2012. márc. 5. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!