Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Jacksonville vagy Tampa?...

Jacksonville vagy Tampa? Melyik város biztonságosabb és olcsóbb?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 21:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Orlandoban ket napot voltam osszesen ,nagyjabol itt fizettem egyedul az uthasznalatert,ket fizetos szakaszra is ratevedtem . A varos tele van vidamparkkal,ha ide mesz az universal studiot es a mellette levo adventure parkot ne hagyd ki . A park-to-park belepo tavaly 128 dolcsi volt es a korlatlan kaja is valami 25 dollar korul ,szoval ez a resz nem olcso. Tekeregtem ejszaka a varosban , outletekben is - egy tipikus amcsi tucatvaros , rossz tapasztalatai nincsenek rola
2012. márc. 13. 15:31
 12/12 Szikuci válasza:
Jacksonville nagyon szep. Foleg este. Az obol oldala szerintem nem olyan jo mint a keleti. Nyaralni szuper Florida de melozni nagyon gaz. Keveset adnak. Az ido viszont csucs szuper szinte mindenhol. Miami is jo hely csak van egy kis problema bizonyos helyeken... West Palm nagy kedvencem de nem laknek ott.
2012. júl. 1. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!