Jacksonville vagy Tampa? Melyik város biztonságosabb és olcsóbb?
Szeretnék reagálni az első kommentelő írására.
Az hogy mindenhol lepuffanthatnak, egy tipikusan begyepesedett nézet. Pontosan ugyanolyan, mint amit a szüleim mondtak pár éve, hogy ne költözzek Pestre, mert ott megölnek, elkapnak, megerőszakolnak, eladnak, felrobban a lakás. Ezt látták a tévében, ezt olvasták interneten, és úgy gondolták, hogy akkor ez mindenkire így van.
Jacksonville-ben és Tampában is élnek emberek. Ha lepuffantgatnák egymást, akkor nem élnek. Intelligensen és körültekintően kell viselkedni és élni, akkor sehol nem lehet gond.
"Nem puffantanak le.Vannak részek ahol tényleg magas a bűnözés de hol nincs? Bp 8 ker?"
Ez jó :)
8-as : egész floridában ilyen a páratartalom. Én helyi idö szerint este 8 körül érkeztem Jacksonville-be és amikor kimentem a terminálból átvenni az autómat,azt hittem elájulok . Bejártam Floridát Jacksonville-től Key westig,de lényegesen eltérö klimát nem tapasztaltam .
Egyébként,hogy a témánál maradjunk egész Florida elég olcsó - a parkbelépőktől eltekintve,mert azok viszont horror drágák.
Köszi az eddigi válaszokat :):):):):)
Amúgy ORLANDOROL is van véleményetek ???!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!