Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi legyek, hogy New York-ban...

Mi legyek, hogy New York-ban élhessek?

Figyelt kérdés
Üdv, 17 éves vagyok és a középiskola után szeretnék még valamilyen szakmát megtanulni, utána pedig elutazni külföldre. Anglia sem áll az utolsó helyen, de a legfőbb álmom, hogy NY-ban tudjak élni és dolgozni, bár tudom, hogy ezt nem a legegyszerűbb elintézni. Olyanokat olvastam, hogy munkavállalói vízumot csak úgy kaphatok, ha már előre tudom hol- és mit fogok dolgozni és ha már itt Magyarországon megvannak a papírok ehhez. Nem döntöttem el, hogy mi is szeretnék lenni és az lenne a kérdésem, hogy milyen típusú munkával lehet könnyebben kijutni?
2012. febr. 15. 19:14
1 2
 11/11 Zajecer válasza:
100%
Én megjegyezném, hogy a negatív válaszokkal ne foglalkozz. Még ha ez egy pillanatnyi fellángolás is, ha komolyan gondolod, és teszel érte akkor bármikor sikerülhet. Tanulj, beszélj több nyelvet, csodát ne várj mert ha arra számítasz csak nehezebb lesz. Fő a realitás, és maradj éber nehogy rászedjenek valami kam' külföldi munkával! Ez az "ébredj fel" meg az ilyen dumákat meg ne is vedd komolyan. CSak 17 vagy, előtted az egész világ, igen, még New York is..
2012. márc. 8. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!