Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi legyek, hogy New York-ban...

Mi legyek, hogy New York-ban élhessek?

Figyelt kérdés
Üdv, 17 éves vagyok és a középiskola után szeretnék még valamilyen szakmát megtanulni, utána pedig elutazni külföldre. Anglia sem áll az utolsó helyen, de a legfőbb álmom, hogy NY-ban tudjak élni és dolgozni, bár tudom, hogy ezt nem a legegyszerűbb elintézni. Olyanokat olvastam, hogy munkavállalói vízumot csak úgy kaphatok, ha már előre tudom hol- és mit fogok dolgozni és ha már itt Magyarországon megvannak a papírok ehhez. Nem döntöttem el, hogy mi is szeretnék lenni és az lenne a kérdésem, hogy milyen típusú munkával lehet könnyebben kijutni?
2012. febr. 15. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindenki azt mondta/mondja, hogy munkavállalással jelenleg gyakorlatilag lehetetlen kijutni. :(
2012. febr. 15. 19:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Munkavállaláson kijutni jelenleg csak akkor lehet, ha valami nagy tudású, elismert, magas képesítésű ember vagy.(orvos, professzor, tudós). Reális esély a kijutásra a zöldkártyalottó és a házasság egy amerikai állampolgárral.
2012. febr. 15. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
16%

NY ban csak csöves leszel..

Náladnál gazdagabb spanyolok, vagy angolok is gyakran végzik csövesként, te meg még rendesen a történelmüket sem ismered, nemhogy a nyelvüket, vagy a szokásaikat.

Ébredj már fel haver.

2012. febr. 15. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Szted Sting miről énekel?

Im an alien im a legal alien im an english man in N.Y.

2012. febr. 15. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
2012. febr. 15. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Nem beszélve arról hogy N.Y kb ugyanaz mint Budapest csak minden nagyobb. Többmillió ember szrik egymás nyakába szó szerint.
2012. febr. 15. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:

milyen egyszerű is lenne az élet, ha mindenki azzal foglalkozhatna, amit eltervez h szeretne csinálni... az ember örül ha itthon talál munkát, nemhogy az alapján válasszon munkát h hol élhet vele :D:D sztem te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést, vagy ha komoly is, nem a gyk-n tetted volna fel...

aki angliába kikerül, az is leginkább bébiszitter, vagy olyan munkákat végez, ami ott kint gagyinak számít, de ott legalább megfizetik, nem úgy mint itt (gyorséttermi meló, ilyesmik)

szerezz egy ismerőst, aki intéz neked munkavállalásit, szimla baráti szivességből.

2012. febr. 15. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:

"aki angliába kikerül, az is leginkább bébiszitter, vagy olyan munkákat végez, ami ott kint gagyinak számít, de ott legalább megfizetik, nem úgy mint itt (gyorséttermi meló, ilyesmik) "

Azért aki életrevalóbb és rendelkezik jó nyelvtudással és jó szakmával, akkor bőven kaphat jó állást is.(ápolók, orvosok, mérnökök, informatikai szakemberek) Mellesleg nehogy azt hidd, hogy a gagyi melókból olyan jól lehet élni, mert átszámolva jó, de amúgy nem egy nagy szám.

2012. febr. 15. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
jelentkezz au-apirnek akkor kijuthatsz konnyebben.
2012. febr. 16. 11:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. febr. 16. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!