Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hol kell kitölteni az ESTA...

Hol kell kitölteni az ESTA kérelmet?

Figyelt kérdés

Több olyan oldalt is találok, ahol kitölthető, de nem tudom, hogy ezek közül melyik a hivatalos. Félek, hogy esetleg van kamu is köztük, ahol csak elkérnek jó sok pénzt, és igazából nem is adnak majd érvényes engedélyt...

Eleve úgy tudom, hogy csak a 14 dolláros illetéket kéne fizetni érte, ezeken viszont 35-40 dollárokat kérnek, mely "tartalmazza az illetéket".

Kérem, hogy aki már csinált ilyet, vagy tudja esetleg, hogy melyik oldal az igazi, az segítsen!

Előre is köszönöm.

2012. febr. 12. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

14 dollárt kell fizetni! Aki többet kér, az kamuzik! Nincs semmilyen illeték, csak ez a 14 dollár!

Mindig az olyan oldalak a hivatalosak, amelynek a ".gov" a végződésük!

2012. febr. 12. 15:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Igen, gyanús volt, és rengeteg ilyen oldalt találtam! Örülök, hogy megkérdeztem, és nem kezdtem el csak úgy kitöltögetni...

2012. febr. 12. 15:38
 3/3 A kérdező kommentje:

És az normális, hogy elküldtem a kérelmet, meg a bankkártya adatait, és már vagy 10 perce a "kifizetés feldolgozás alatt" képernyő van, amin írja, hogy várjak, amíg tovább nem lép... De nem csinál semmit, még homokóra sincs. :S

Félek, hogy valami gond van, és nem tudom, hogy akkor újra kell csinálnom a kérelmet, vagy mi? :S

2012. febr. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!