Hol kell kitölteni az ESTA kérelmet?
Több olyan oldalt is találok, ahol kitölthető, de nem tudom, hogy ezek közül melyik a hivatalos. Félek, hogy esetleg van kamu is köztük, ahol csak elkérnek jó sok pénzt, és igazából nem is adnak majd érvényes engedélyt...
Eleve úgy tudom, hogy csak a 14 dolláros illetéket kéne fizetni érte, ezeken viszont 35-40 dollárokat kérnek, mely "tartalmazza az illetéket".
Kérem, hogy aki már csinált ilyet, vagy tudja esetleg, hogy melyik oldal az igazi, az segítsen!
Előre is köszönöm.
14 dollárt kell fizetni! Aki többet kér, az kamuzik! Nincs semmilyen illeték, csak ez a 14 dollár!
Mindig az olyan oldalak a hivatalosak, amelynek a ".gov" a végződésük!
Köszönöm szépen!
Igen, gyanús volt, és rengeteg ilyen oldalt találtam! Örülök, hogy megkérdeztem, és nem kezdtem el csak úgy kitöltögetni...
És az normális, hogy elküldtem a kérelmet, meg a bankkártya adatait, és már vagy 10 perce a "kifizetés feldolgozás alatt" képernyő van, amin írja, hogy várjak, amíg tovább nem lép... De nem csinál semmit, még homokóra sincs. :S
Félek, hogy valami gond van, és nem tudom, hogy akkor újra kell csinálnom a kérelmet, vagy mi? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!