Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Cserepes növényt NewYorkból,...

Cserepes növényt NewYorkból, repülőgépen hogy hozhatnék el?

Figyelt kérdés
New York-ba fogok menni egy kivételes lehetőséggel az egyetemem által, és szeretnék a CentralParkból kiásni egy marok füvet gyökerestől, földestől, cserépbe, hogy hazahozhassam, hogy elmondhassam mindenkinek, ez a cserép fű New Yorki föld és New Yorki fű! A repülőgépen ezt hogy hozzam át? Kézben lehet? Fedélzetre egyáltalán felvihetem? Kézipoggyászba belerakhatom?
2009. máj. 23. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én mindenhol kavicsot szedek.. Néha hülyének is néznek az emberek.. Eddig bárhol voltam.. Magyarországon belül vagy kívül.. Mindig kerestem egy szép kavicsot.. És a mai napig megvan az összes, tudom honnan hoztam őket és nagyon jó érzés megfogni..

Annyira jó ötlet volt a tiéd, hogy földet és füvet szedj! :) De tudod mit.. mi lenne, ha leszednél 1 fáról 1 levelet és össze préselnéd?? Amikor meg jössz haza bele kell rakni 1 könyvbe megkérdezik mi az.. azt mondod, hogy könyvjelző.. :D

2009. aug. 27. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!