Nemzeti parkok az USA-ban? (bővebben a leírásban)
Írtam privit is, de ide is írok azért.
Igen van belépő díj. Én eladom az éves bérletem, ezzel akármelyikbe bemehetsz és egy gépjárműre vonatkozik, illetve az abban utazó összes személyre.
Ahol mi voltunk, ott voltak rendes utak. (Zion, Bryce, Grand Canyon, Yosemite) Több helyen parkoló van, ott le lehet tenni a kocsit és gyalog túrázni indulni.
Jol irtak fentebb, van belepodij, altalaban jarmuvenkent kell fizetni. (ha gyalog mesz, akkor szemelyenkent termeszetesen).
A belepodijak altalaban 20 dollar korul van, szoval az elso valaszolo altal irt ajanlat nagyon megeri.
Igen, kocsival es motorral (legtobbszor lakobusszal) is bejarhatoak a parkok. Megeri tobb napot szanni a nagyobbakra, mert nagyon gyonyoruek.
Amit meg tudok ajanlani az a Sequoia Nemzeti Park, ahol a mamut fenyok vannak.
Olcsobban jossz ki ha nem a parkokban, hanem a legkozelebbi falvakban szallsz meg, ugyanis a belepok mindig egy hetre szolnak.
A Joshua Tree park is szep, bar oda eleg egy nap. Illetve a Death Valley, ami igen erdekes, de nyaron irtozatos meleg, oda inkabb ilyenkor osszel/telen eri meg elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!