Milyen operációs rendszert? (Információk a leírásban)
Sziasztok!
Adott a követkrző konfig:
Intel Pentium 4 2.66Ghz (LGA775, 1mag)
2x256Mb DDR-400 RAM
ATi Radeon 9550 (AGP 8x, 128Mb, 64bit)
Creative Sound Blaster Live! (16bit) hangkártya
A probléma a következő: Nem tudom milyen oprendszert próbálhatnék még. Amiket próbáltam:
Windows XP (Tűzfal, és lassúsági problémák)
Windows 7 (Örökké tartó frissítés, lassúság)
Ubuntu, és erre épülő rendszerek:
A hangkártya vagy nem kerül felismerésre, vagy pedig 5.1 hleyett, csak 2.1-ben szól, bármit teszek vele. (Mind a 6csatornát 3hangszóróra osztja ki)
Ami a lényeg lenne:
5.1 hang
Normális működési sebesség
Windows 7 rendszerkövetelménye 1gb ram! neked fele ennyi van, szóval azt ne használd! (egyébként ha xp-t töltessz le annak sokkal több frissítése van, mint a Win7nek, mivel régebbi)
Vistát semmiképp!
Linuxot nem szeretem, mindig van valami, amivel nem kompatibilis.)
marad az XP! XP_SP3-al. A tűzfalla nem tudom, mi bajod, de le lehet tiltani. Nekem több fajta (buherált is) XP volt a gépemen, volt köztük lassú, és nagyon gyors is!
Nem sértesz meg.
512Mb RAM egy mai Linux számára is gyorsabb működést tesz elérhetővé, mint amit elvárnék. Szóval szerintem nem elérhetetlen cél a gördülékeny működés.
Ubuntu.
Én egy AMD Athlon 3000+ 2GHZ-n, 512 DDR-400 RAMon és ATi Radeon 9600 PRO 256MB DDR2-n használtam egy integrált 2.0-s hangkártyával. Régi gépem, most szüleim használják és Ubuntuval megy nekik tökéletesen. Nem szárnyal, de nem is nagyon fagy be.
Hát, nem is tudom... A RAM túl gyenge.
Amúgy nekem a Windows 8 a kedvencem, de a te géped túl gyenge ahhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!