Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik városban kezdenétek USA-t?

Melyik városban kezdenétek USA-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsokat , véleményeket kérnék!

Az a helyzet áll fennt , hogy ki szeetnék költözni USA-ba hazámat elhagyva de tanácstalan vagyok és jó lenne tudni hova menjek mert nagyon nem mindegy :)

Szóval azt a várost keresem USA-ban amelyik a legalkalmasabb arra hogy az ember elkezdjen egy "új" életet.

Az alábbi szempontok számítanak:

Kevés vagy semmi természeti katasztrófa , alacsony bűnözés, biztonságos legyen. Ezek számítanak a legjobban.

Plusz pont még ha olcsó és vagy szép !

Köszönöm hogy segítetek az elindulásban !

2011. okt. 4. 18:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszi hogy mondtál pár infót a bevándorlásról.

Hát övéké a legszigorubb viszont ez meg is látszik és én abszolút egyetértek ausztráliával hogy igy hogy szigoru selejteket nem fogadnak be ezzel a közbiztonság és a munkaerő piacuk is nagyon erős.

Magyarországról ha a selejteket szépen lassan kiűznék mindjárt más lenne a helyzet.

Utolsó csinálok uj kérdést sőt már csináltam is , nagyon érdekel a téma szóval nyugodtan lehet oda is válaszolni.

Utazás---->Ausztrália---->Ausztráliát melyik várossal kezdenétek?

Köszöm hogy segitettetek lehet oda is válaszolni.

De lennék most egy ausztrál tengerparton..

Ilyenkor nekik nyár van pálmafa, sunshine minden mi meg itt vacogunk 10 fokba meg esőbe grrrr.

2011. okt. 7. 22:45
 22/27 A kérdező kommentje:

Akkor így most a témára visszatérve USA keleti partja a legélhetőbb meg ilyen kisvárosok ugye?

Már lemondtam UsA-ről Ausztrália sokkal jobb csak azért kérdezem hogy ha vaaki ugyanezt szeretné megtudni és olvassa ezt a kérdést akkor kapjon információt.

Tehát: Usa-t melyik várossal kezdenétek?

Köszönom.

(Elég egy városnév + indok nem kell regényt irni :)

2011. okt. 8. 11:45
 23/27 anonim ***** válasza:
73%
hát ez nagyon érdekes, hogy csak így földrészt váltasz, az előbb kérdezted, hogy akkor mi mégis mi alapján választottunk várost, hát az alapján, hogy hol laktak az ismerőseink gondolom. nem akarlak elkeseríteni, de az élet nem olyan, hogy csak ráböksz a térképre, hogy ide megyek és mész oda lakni... bár kivanom hogy sikeruljon neked, de ennél azért jobban át kell gondolni. meg az usa-ba nem is lehet csak úgy kiköltözni, valami tanulovizum, vagy munkavallalói, vagy zöldkártya kell hozzá mindenképp, ausztráliát nemtudom hogy mukodik...
2011. okt. 8. 16:54
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg furcsa, bocsi, de olyan, mintha igazából fogalmad se lenne, hogy mit akarsz, vagy hogy is mennek a dolgok. :S

Amerika sem úgy van ám, hogy "jajj, menjünk, keressük meg a legjobb várost, és indulhatunk is!"

Ennél azért kicsit bonyolultabb még egy szomszéd országba is kiköltözni, nemhogy az általad említett helyekre.

Pedig megértelek amúgy, mert akár holnap már indulnék én is nagyon szívesen! :)

Én New York-ba vagy Floridába szeretnék menni. De szerintem csak álom marad, mert nincs olyan kiemelkedő szakmám, amivel szívesen fogadnának, nincs pénzem, nincs ismerős, aki segítsen... :(

Még turistaként se jutok ki, nemhogy ott lakni. :S

2011. okt. 9. 12:03
 25/27 A kérdező kommentje:

Az álmok néha valóra válnak.

Ezt én is tudom hogy ez nem igy megy hogy na akkor ide megyünk és kész.

Én mindezt azért kérdeztem mert jó előre tudni hogy hova merrefelé fogsz megszállni.

Az egy dolog hogy ahol leszáll a repülő de utána nem állhatsz tétlenül.

Florida jó hely meg new york is, talán ha semmi esélyét nem látod a dolognak akkor még ott van a zöld kártya lottó (green card lottery)

Szerintem egy próbát megér ha vágysz oda :)

Sok szerencsét neked/nektek!

2011. okt. 9. 13:59
 26/27 anonim ***** válasza:

Köszönöm, mindent meg fogok próbálni! :)

És természetesen neked is sok sikert!!

Azt én is úgy gondolom amúgy, hogy az álmok néha valóra válhatnak, és hogy ezért mindent meg kell tenni!

2011. okt. 9. 14:06
 27/27 A kérdező kommentje:

Így igaz :)

Küzdeni kell érte.

És ha sikerül akkor az valami elmondhatatlanul jó :)

Sok sikert neked is aztán meg majd csak kiderül :)

2011. okt. 9. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!