Ha kiszeretnék költözni az USA-ba, akkor Ti melyik államot ajánljátok kisváros és nagyváros (kiv. New York) kategóriában?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 20:51
11/17 anonim válasza:
S.Monica Los Angeles megyeben van, de kulonallo varos, sajat rendorseggel, birosaggal, stb. de egybeepult Loszival, es kb. az utcan egy tabla jelzi mikor melyik varosban vagy eppen.
12/17 anonim válasza:
Szerintem San Francisco környéke is barátságos szép terület. Én ha tehetném azt venném célkeresztbe.
13/17 anonim válasza:
Attól függ milyen éghajlatot szeretsz, mit szeretsz csinálni stb. Ha szereted a meleget és utálod az esőt és szeretd a nagyvárosokat Phoenix. Ha szereted a természetet és nem bánod az esőt Seattle. Esetleg Chicago. Valami pontosabb megfogalmazás kéne.
14/17 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy mit szeretnél dolgozni?! Fel kell az is mérni, hogy a nyüzsgést szereted e vagy a nyugalmat ahol alapvetően nem sok mindent lehet csinálni. Ezeken belül is fontos, hogy a nagyváros közlekedése jó általában míg sok kisvárosban vagy külső kerületben csak autóval tudsz járni. Kérdés még,hogy szereted e a hőséget nyáron vagy inkább 4évszakra vágysz?! Nekem az sem mellékes,hogy ne legyen "kígyókkal tele a hely". Nekem New York az egyik kedvencem de ez ugye kilőve... de Californiában (San-Francisco) is a szívem csücske.
16/17 anonim válasza:
am de San fransicso asszem törés vonalon fekszik :D
17/17 anonim válasza:
Mivel New York kilőve így Miami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!