Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miert mondja sok USA-ban jart...

Miert mondja sok USA-ban jart ember, hogy az USA-ban nem lehet jot enni?

Figyelt kérdés
Mindig meghokkenve olvasom a hozzaszolasokban, hogy egyesek szerint az USA-ban milyen rossz a kaja, van, aki szabalyosan rosszul van. Nagyon elterjedt Magyarorszagon, hogy az USA-ban nem lehet jot enni, minden etel sz.r. Egyik ismerosom is epp kerdezte, hogy hogy lehet itt elni, o semmit nem tud enni. En meg nem ertem, mert olyan nagy a valasztek. Szeretnem megkerdezni, hogy ti milyen helyekre jartok, hogy ilyen meglatas alakult ki bennetek? Csak ugy erdekelne...mert ha en pl. Europaba utazom, mar 2 nap utan nagyon hianyzik az USA-ban talalhato kaja, ami nincs Europaban. Nem, nem a Burger Kingre es tarsaira gondolok vagy valami extra zsiros dologra, hanem a mexikoi, kinai kajara vagy a kifejezetten minosegi steak helyekre. Ezeket sem szeretitek vagy nem fedeztetek fel oket es azt hiszitek, hogy az USA-ban csak hamburger, hot-dog es pizza van? Melyek azok a helyek, amik miatt kialakult bennetek, hogy itt nem lehet normalis kajat enni? Nem vitat szitani akarok, csak tenyleg nagyon kivancsi vagyok, mert nem ertem, hogy itt, ahol minden nemzet etele megtalalhato, hogy nem lehet megtalalni azt, amit az ember szivesen megenne. Valo igaz, hogy a sutemenyek borzaszto edesek, de olyan kajat boven lehet talalni, ami egy magyartol nem all tavol.
2011. jún. 16. 17:34
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Más civilizált országokban az itthon dicsőített pacal és más belsőség, az simán ipari hulladéknak számít és állatok takarmányába keverik!!"

Ezt sajnos/nem sajnos teljes mertekben meg tudom erositeni...

2011. jún. 19. 15:58
 22/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti hozzászólónak üzenem, hogy nagyon igaza van! Annyit tennék még hozzá, hogy sok kajájuk tényleg mű! Pl. a tejnek is műanyag ize van! akármelyiket ittam, mindnek ilyen utóíze volt. A habos süteményke, meg torták stb.stb. azok is műek, mert nem kell nekik hűtő sem, úgy is eláll. De... a bekerykben amit sütnek süteményeket /kóser/ az sütemény a javából/ Igen a steak is nagyon finom, de a barbekjú már nem az én ízvilágom. Egyébként ízlés kérdése. Éhen nem lehet pusztulni az biztos!!! Főleg ha dolgozik az ember!!!!
2011. jún. 22. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!