Miert mondja sok USA-ban jart ember, hogy az USA-ban nem lehet jot enni?
" nem ertem, hogy itt, ahol minden nemzet etele megtalalhato"
Nem a receptekkel van a gond, hanem az alapanyagokkal. A jó kis ízetlen gyümölcsökkel meg a fás GM paradicsomokkal :)))
Én úgy tapasztaltam, hogy minden elérhető, hihetetlen nagy a választék. Sokkal több szupermarket, sokkal több étterem, és a kultúrális sokszínűség is kedvez ennek. (kiszolgálásban is kiválóak). Sőt, még egészségesen élni semm nehéz, nagyvárosokban is vannak Farmer's Marketek és mindenhol egyre több az egészséges élelmiszer.
Ugyanúgy elkészíthetsz ott is rengeteg mindent, és tényleg mindent megtalálsz, ami kell. McD's is persze mindenhol ott van meg 100 hasonló, de ugyanúgy minden más is. Te kezedben van a döntés, a választék adott.
a közértekben nincs zsemle, kifli, nincs felvágott!!!! nem is ismerik a felvágottat
esetleg rossz minőségű sonka
vagy bagett, de az is szar
kenyérként teljes kiőrlésű gyakorlatilag ehetetlen kalácsszerűségeket lehet kapni és piritóst, ami szintén nem nagy szám
bemész egy kis közértbe kérdező és mi van ott: Kis sütemények dobozban, chipsek, esetleg bagett, de az annyira nem, italok, és egy kisboltban kozmetikai szerek stb..oda több kaja kéne nem hajsütő vas kéne a sarki boltba!
ja meg zabpehely
a legtöbb magyarnak hiányoznak a közérti kifli és felvágott szerű termékek
húsból is csak extra génkezelt, 100 százalékos aranyárú van, meg szívalakú ehetetlen köpedelem, normális hús nincs
ami megszokhatatlan az az, hogy nem érdemes közértbe menni, inkább az étterem az olcsóbb, mint a közért
na ez egy magyarnak felfoghatatlan
vannak jó éttermek, de ot is a melegszendvicsbe raknak mindenféle egészségtelen zöldségfélét rossz krémekkel
elárulok valamit: amikor kint vagyok akkor korog a gyomrom az éhségtől, de mégis láthatóan nagyobb a hasam mint itthon..na erre szóljatok valamit
én ott fehér ember létemre Mekizni szoktam, az olyan mint itthon azt csá
ami külön felháborító, hogy az ember kikészít 10 dollárt, közbe 11 dollár 50 c
mert az árakba nem írják bele az adót!!!
nem írják bele!!
ez csalás sztem
,
tehát egy túlzottan amerikás azt mondaná, hogy
miért van a sarki közértben több kozmetikai cikk meg háztartási robotgép mint kaja---azért mert amcsi szokás.
szerintem meg nem szokás, ez egyszerűen HÜLYESÉG!!!!
chips 20 méteren, reggeli zabpehely 30 méteren, pár Cola, meg sütemények és szájfény..ez egy kisbolt....kösz szépen a lehetőséget
vagy miért nem írják hozzá az adót...
szokás...dehogy szokás.....CSALÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!