Utasbiztosítás kell a beutazáshoz, ha Amerikába megyek?
Nekem volt egy olcsó biztosításom a hitelkártyámhoz, de én még pluszban megkötöttem a legdrágább korlátlan utasbiztosítást is. Egy több százezres utazásnál mi az a 15eFt?? Véletlenül rosszul lépek, eltörik a bokám, aztán viszik a házat a fejünk fölül!
Egyébként tőlem nem kértek semmit az ESTA-n kívül. Nálam volt még a szállodai foglalás igazolása és a különböző befizetett programoknak is az igazolása. Ezeket nem kérték, de egyébként alig akartak beengedni az országba, mert fura volt nekik hogy egyedül jöttem, és az egyetlen rokonom sem ott lakik ahova menni készültem. Nem rokonlátogatásra mentem... De aztán megkérdezték hogy mivel foglalkozom, és miután mondtam hogy mérnök vagyok, átengedtek, mert gondolták hogy mérnöki diplomával nem fogok ottmaradni szállodát takarítani. Az én szakmámmal, pedig nem lehet illegálisan elhelyezkedni.
Ha rokonokhoz mész, érdemes vinni egy meghívó levelet tőlük!
Köszi a válaszokat!
Azt nem lehet, hogy kint kötök biztosítást? Az utazás időtartamára már benne van a repjegy árában, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!