Diáknak kell + utasbiztosítás külföldre?
Szia!
Én sokat voltam sulis sítáborokban egyetem előtt.
Nem kötnek rá automatikusan, nálunk úgy volt, hogy amikor a sítáboros szülői volt akkor lehetett befizetni.
De mindig szoktak valakit ajánlani.
A sulis biztosítás csak BELFÖLDRE érvényes!!!
Jah és azt is kevesen tudják, hogy az állam alapból biztosítja a diákokat, tehát ha itthon netán történne vele vmi, fizetne a Simba-nekem az volt, és az állam is.
Ha van dombornyomott kártyája, akkor arra elég egy kiegészítő - mert síel és az nincs benne. Amúgy nem tudom és nem is értem a MasterCard miért biztosít engem külföldön, de ez nekem jó, úgyh nem kérdezősködöm.
Mindenképpen köss UTASBIZTOSÍTÁST! Nekem bnőm tavalyelőtt Franciaországban akkorát esett snowboarddal első nap, eltört a karja, napokat volt kórházban, és haza kellett szállítani...
Ha nincs biztosítása ez lehetett volna szerintem még egy jó 800 000-es akció a sítábor mellé...
Jah és a kártya amit kaptok, az legyen nála mindig.
Mert ha vmi a pályán van, azon van a telszám, meg a vmi szám, amiről azonosítani tudják, és ha jól emlékszem a szerződésben kérnek talán jegyzőkönyvet az esetről - de ez nem fix. Azért olvassátok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!