Milyen ajándékot vigyek amerikai ismerőseimnek? (nem magyarok)
egyetértek az elöttem szólókkal, h miket vigyél,
de csapjál még mellé egy Children of Distance, CD-t is :)
Szia!
Sorolom, mik nincsenek nekik kint (jellemzően élelmiszerek):
- tokaji bor
- szaloncukor (nincs nekik ilyen, nem is tudják, mire kell használni, ha visztek, mondjátok el, h mi a fára szoktuk akasztani mint a díszt)
- sport csoki
- sajtos tallér
- Burda magazin
- kamasz gyerekek, ha olyan a zenei izlésük, szeretik a Gaxta Zolee lemezeket, főleg ha olyan is van a társaságban, aki pironkodás nélkül szívesen lefordítja nekik a szöveget
- bármilyen magyar zászló vagy címer díszítésű bizbasz, pl.hamutartó, kicsi csésze, dísztárgy, bármelyik ajándékboltban kapsz ilyet
- a legutóbbi amit küldtem a magyar koronaékszereket és a nagy Mo-t ábrázoló puzzle volt
- rubikkocka van nekik, lejárt lemez
- pick szalámi
- vegeta
- szegedi pirospaprika
- fociimádóknak lehet szerezni magyar mezt
- egészen kicsi gyerekeknek kétnyelvű mesekönyv, Libriben nézz szét, vagy Tesz-Vesz szótár (ha nem ismered, az írója Richard Scarry)
- magyar hímzésű lakásdekor, de csak az igényes, pl kézzel hímzett, a gagyit felismerik, kínainak hiszik
- és a legviccesebb: kockás füzet, frankón nem létezik náluk a négyzetrácsos füzet :-)
A tesóm 20 éve kint él, innen az infó. Remélem segítettem.
Rose :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!