Milyen apró, gesztus értékű ajándékot célszerű vinni az USA-ba, ha kiskorú gyermekem cserediákként utazik ki családokhoz? Amivel nem lehet gond a beutazáskor, de a vendéglátók (papa, mama, gyerekek) is örömmel fogadnák.
Az usaba hivatalosan hustermeket, gyumolcsot, novenyt behozni nem lehet. (a husban es a novenyek feluleten eloskodo baciktol felnek) A legtobb repteren kutyas orok vannak, akik ezt ellenorzik.
Felesleges kockaztatni, raadasul egy kiskoru utazasi elmenyet azzal, hogy az a helyes kis bloki (amugy tenyleg edesek) leul melle es addig nem tagit, amig ki nem pakoltak a borondjet.
Nekem egy bananhej volt a szatyromban, amit a gepbol kiszallva rogton kidobtam, de a kis mocsok azt is kiszagolta es a noci atnezte a cuccaimat. Szerencsere a borond nem volt meg nalam, az tele volt gesztenye purevel meg turo rudival. Aztan a kijaratnal megis felre huztak, mert a borondon volt egy matrica, amit meg a rakodo terben raktak ra etelszag miatt. Megneztek a rudit meg a puret, de beengedtek. Elottem levo csaladtol almat, banant, narancsot mind elvettek. Mondtak nekik vagy megeszik most vagy kuka.
Hozhat marcipant (az itt nem nagyon van), pilota kekszet, turo rudit a gyerekeknek. Piros paprikat meg vegetat lehet itt is kapni. Viszont egy szepen felfuzott paprikafonat vagy valami hasonlo johet. Esetleg egy himzett asztal terito, vagy magyar mintas konyharuha anyukanak. Apukanak meg egy doboz fecske :D
Ne vidd tulzasba anyagilag, mert az amcsik nem tartjak ezt az ajandekozos szokast, szoval mindegy mit hoz a gyereked, orulni fognak neki.
Köszönöm a sok segítő szándékú ötletet, azt hiszem a női vonal ajándékozása kipipálható, de mit kapjanak a hímek?
Szerintetek a bűvös kocka jó ötlet, mint ajándék? Pl. a papának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!