Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha túristavízumot váltok ki...

Ha túristavízumot váltok ki az usaba ingyenesen, igaz h fél évig legálisan dolgozhatok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Kedves" utolsonak üzenem hogy jó nagy paraszt hogy olyan levelet irt nekem privátban amilyet irt....szerintem akárhogy is van, nem kéne ilyen bunkón reagálni arra ha valaki segiteni akar. Hogy kettönk közül ki az agyatlan ezzel le is tisztáztuk.

nem vizum, rendben. Viszont hiába nem az, ha ezt nem csinálod meg nem jöhetsz ki, és ha meg is csinálod simán visszautasithatnak, (és ne akarj megcáfolni mert ismerek ilyet pedig nem bünözö....) szóval ennyi... (de akár az ideérkezésedkor is visszafordithatnak)

De ha ilyen okos vagy, akkor kérj egyedi jogot a válaszadásokra az oldalon....megnézzük mire mész vele.

2011. máj. 22. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:

tessék...próbálj segiteni a magyarnak...ezért jöttem el otthonrol többek között...(tisztelet a kivételnek)

Egyébként bármit rátennék hogy tizszerannyi embernek segitettem kijönni és tájékozódni az USAban mint te bármikor is. Biztos lehetsz benne. és egyiknek sem volt gondja azzal amit mondtam...engedély vagy vizum ide vagy oda.... igy okoskodj privátban.

2011. máj. 22. 16:45
 13/13 anonim ***** válasza:

1. nem erre a témára válaszban írtam :)

2. ahol írtad, hogy vízum (mert kell, ahogy írtad), elkezdted ecsetelni, hogy visszafordíthatnak így is meg úgy is. Ami nem volt válasz a kérdésre, mert a kérdés az volt, kell-e vízum vagy sem, s nem az, hogy azután hoozni vagy kértél engedélyt, beengednek-e vagy sem.

Én még vízumos időben jártam ott, meg dolgozni voltam, ezért ugyanabban a helyzetben most is vízum kéne nekem, nem tudtam milyen címet írjak a leszállókártyára, mert még nem volt meg nekem, hogy hova is fognak vinni, mégis simán beengedtek, kb 3 perc (és nem másfél óra) beszlégetés után.

2011. máj. 22. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!