Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Usa-ban élő magyarok véleményé...

T.Robi kérdése:

Usa-ban élő magyarok véleményére vagyok kíváncsi, hol érdemes új életet kezdeni egy magyar kisgyermekes családnak?

Figyelt kérdés
Kivándorlás előtt állok minden értelmes tanácsot szívesen olvasok.
2011. máj. 2. 22:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
:))) Eltaláltad a green card lottery kisorsolt és így jutnák a zöldkártyához.DE viszont ezzel sem olyan könnyű megkapni,szóval az erről szóló írások amit olvastam eddig csak legendák. Ugyanúgy meg kell felelni a vízum kérelemnek.Hiába is van bármennyi pénzed a bankszámlán és tudod igazolni,hogy nem válsz terhére az országnak,kell legyen egy kedves ismerősöd aki a lakhatást biztosítsa már a vízum kérelmezése elején.Szóval ez a lottó dolog nem is annyira húúú de ragyogó,egyszóval akinek nincs egy megbízható ismerőse az bukott hiába a lutri.
2011. máj. 3. 16:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A nagykövetség honlapján sorsoltak ki vagy más egyéb, esetleg fizetős oldalon?
2011. máj. 3. 18:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz sok a fake,csak a követségit hidd el.

többször volt amikor mentem ki, ,hogy a reptérről fordítottak vissza olyanokat akik azt hitték, hogy van green cardjuk.Közben nem volt.

2011. máj. 3. 18:21
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

elso vagyok:

Wow, gratulalok a lotteryhez.

Igy mindjart mas a helyzet, mert zolddel konnyebb munkat talalni, mint illegalisan. Persze a eu.biztositas igy is ugy is huzos lesz...

Cali tenyleg nagyon draga es szinte a legmeszebb van, viszont Arizonaban kegyetlen meleg van. Nyaron legkondi nelkul nem lehet kozlekedni. A batyam ott el 20 eve es egyszer olyan kocsival mentem latogatni, aminek nem volt legkondija. Iszonyat volt. A lehuzott ablakon forro levego omlott be es szenvedtem mint a kutya. Persze azt is ki lehet birni, hisz millioan laknak ott, de ha nem vagytok tul oda a melegert, akkor nem ajanlom a sivatagot.

Itt nezz korul: www.hungariansinusa.com/classifieds/

Good luck!

2011. máj. 3. 18:34
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha zoldkartyas vagy, akkor gyertek, erdemes megprobalni. Azert irtam, hogy illegalisak ne legyetek, mert azzal a gyerek eletet teljesen tonkre tennetek. Tudom, hogy nem egyszeru igy sem, de hat egyik uton sem konnyu zk-t kapni. En is tudom...
2011. máj. 3. 18:53
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm "első" :) Én intéztem személyesen semmi más közvetítő,a hivatalos honlapon minden infó megvan az egész green card lottery procedúráról.A gond csak az hogy ugyanúgy meg kell felelni a vízumkövetelményeknek.Ez ugyanis nincs leírva a jelentkezésnél nagyon részletesen.Nem kérnek szponzort meg munkaadót,meg mit tudom én milyen feltételek vannak a többi vízum fajtának de viszont kérnek egy lakcímet az USA-ban ahol elérhető leszek majd.Na de nekem nincs senki beszámítható ismerősöm az USA-ban ez nem is volt kötelező feltétel a jelentkezésnél de most viszont ezt kérik ezt be kell írni a nyomtatványba amivel a további ügyintézést lehetne folytatni.Tehát nem tudom ,ha világos ez mindenkinek,ha nincs egy ember aki az USA-ban vállalja,hogy segít a lakcím adásban és adja a nevét tel.számát akkor bukott dolog ez az egész lutri.EZ attól függ ki hogy van ,ha jó ismerős ott van és segít az elindulásban akkor jó,ha nem akkor csak ugyanaz a macera mint a többi vízum igénylés,ez mondjuk egy fokkal jobb,ez bevándorló vízum.
2011. máj. 3. 19:09
 17/26 anonim ***** válasza:
21%
jo nektek de romania kozelebe ne tevedjetek mert szar nagyon itt:)) ojan lehet a kulonbseg hogy new york ojan mindha valami finom csokit ennel romania ojan mindha peneszes szart ennel:))
2011. máj. 6. 22:30
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Uristen Robi....itt is jól megkaptad :):):)

Arizonábol vagyok na nem neked irom, mert te már tudod. :):)

Nyáron tényleg nem fázunk, 50 fok van, de légkondi mindenhol van, ahol nincs az nagyon csóró hely lehet, még nem láttam olyat (sem kocsit légkondi nélkül szerencsére bár nem is a mexikoi negyedben élünk)...aki nem birja a meleget tényleg ne jöjjön ide, de ezen kivül csak ajánlani tudom. Árak, közbiztonság és minden más szempontjából.

Ne aggódjatok Robi és családja miatt, nem fognak sem koplalni sem a gyerekét nem teszik ki az utcára...:):) nem is tudom miket irtak itt...:)

Valaki irta hogy az itteni magyarok nem fognak segiteni mással mint tanáccsal. Hát....pénzzel nem fogunk mert nem is tudnánk, de ezen kivül ilyen családokat mint Robiék (vizumlotto nyertesek szoval nyitva az ut nekik erre értem) nagyon szivesen látnánk a saját házunkban is a elsö napokra amig albérletet találnak, és mindenben nagyon szivesen segitünk ha tudunk. Az biztos hogy a legtöbben a fejüket is elforditják itt ha másik magyarral találkoznak (szó szerint sajnos...), de azért (nem csak mi) vannak akik nem köpik le a másikat amikor az segitségre szorul...és egyre többen...szerencsére.

EÜ valoban drágább sokkal mint otthon de ezen kivül nem tudok negativumot mondani az USAról, ezzel szemben sorolhatnám miért ne maradjon otthon....

2011. máj. 9. 08:39
 19/26 A kérdező kommentje:
PHX egy angyal vagy :) de tudod van olyan ember akinek sehol sem jó,inkább csak jajgat de azt nagyon,mert azt mindenki tud. :)))
2011. máj. 10. 17:14
 20/26 anonim ***** válasza:
mondjuk igazad van robi! van ojan akinek nem tetszik magyarorszagon az egy dolog de ha USA ba sem kap egy idealis hejet akkor az egy idiota
2011. máj. 14. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!