USA-ba lehet autót bérelni magyar jogsival?
Hát jobb azért ha kiváltod a nemzetközit.
Néha elég esetlegesek tudnak lenni.
Van aki probléma nélkül elfogad egy külföldi jogsit (főleg, hogy formátumra már hasonló), de kifoghatsz olyat is aki nem.
Az Enterpirse rent a car kolcsonzotol nem, tutti, mert megkerdeztem.
Valtsd ki a nemzetkozit, nem tart semeddig.
Lehet az Enterprice-nál is!!!
Friss jogosítványra adták a vadi új autót, de nem segítettek, így kiadták úgy, hogy nem kötöttem rá biztosítást (pedig azt hittem igen), és balesetet okoztam...szóval könnyedén lehet magyar jogsival is (ha kártya formájú)
A válasz megírásának időpontja: ma 18:33 - te vagy aki mar irt egy kerdest a GYIKra, hogy osszetorted a berautot, ugye? Sikerult megoldani az ugyet?
En az Enterprise 800 szamanal tudakozodtam, mielott jottek az ismiek. Utana pedig a LAX melletti kolcsonzonel kerdeztuk es ott (is) azt mondtak, hogy csak nemzetkozire adjak ki. Dehat ahany hely annyi szokas. Inkabb legyen nalam a nemzetkozi es ne kelljen, mint ne legyen nalam es kelljen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!