Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek menyek Canadába...

Szerintetek menyek Canadába egy új élet reményébe? (Lent)

Figyelt kérdés

Úgy 5.év múlva szeretnék ki költözni Canadába Utána New York lenne a célom!

Van egy Számítógépes végzetségem !+ Angol tudásom elég jó!

Azét halogatom eddig mert még van két évem a közép iskolából és utána szeretnék neki vágni kezdő tőkém is van 1.600.000ft.

Kérdéseim:

1.Szerintetek könnyebb lesz ki jutnom New Yorkba ha először Canadába megyek?

2.Van esélyem hogy munkát kapok ?(Nem csak számitógépes téren)

3.Milyen az élet Canadába?(Könnyebb mint M.O)

2011. ápr. 26. 13:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Ti csírák, akik itt oltogatnak: ha ilyen jó gyerekek vagytok, gyertek szemtől szembe, meglátjuk kik vagytok!

Amúgy nektek mi közötök van, ahhoz, hogy nyelvtanilag helyes mondatokat írok-e?

Nem tudom, ti milyen emberek lehettek, ha egy ilyennel meg tudtok találni. Nyelvtantanárok vagytok?

Nem értem ilyenek minek járnak ide!

A többi válaszolónak köszönöm szépen!"

2011. ápr. 27. 18:44
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
hat persze ebbol mar tudjuk hogy "ki" vagy te. amugy igen mehetsz a tobbiek utan, ne felj kapsz konnyen munkat, olyan jo hozzadillot, dolgozhatsz egesz nap a felhokarcolok tetejerol logva egy kotelen mikozben sikalod az ablakokat es a fejedet tuzi a nap.
2011. ápr. 30. 16:11
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
arrol ne is almodj egyebkent hogy a "szakmadban" el fogsz tudni helyezkedni akarhol a ket orszagban.
2011. ápr. 30. 16:14
 14/20 Vadmeggy ***** válasza:
100%

A számítógépes végzettség mit jelent? Tudsz worddokumentumot szerkeszteni, esetleg még egy excel táblazattal is megbírkózol?!

Ilyen végzettséggel magyarországon sem vesznem fel sehova, nemhogy külföldön!

A stílusod alapján csak egy tizenéves hülyegyerek vagy, aki azt hiszi, hogy megtalálja majd az amerikai álmot.

2011. máj. 3. 02:35
 15/20 anonim ***** válasza:
2 éve van még a középiskolából... Kíváncsi vagyok milyen végzettség lehet ez. Talán valami ECDL-es dolog, hagyjuk már. Majd, ha lesz egy ELTE-s prog.terv. informatikus végzettséged, vagy egy BME-s mérnök infós, akkor azt mondom rendben vagyunk, de addig szerintem szállj le a magas lóról.
2011. máj. 3. 09:10
 16/20 anonim ***** válasza:
elottem szolok megvalaszoltak a kerdesedet. ha szerencses lennel akkor talalnal munkat, olyat amit irtam vagy rosszabbat. az hogy szamitogepekkel foglalkozz, az eleg vicces gondolom te sem gondoltad komolyan. mellesleg az a "kezdo toked" kb eleg a semmire. kimesz 200.000 huf-ert, berelsz egy kis putrit sok penzert, gondolom kocsit nem fogsz berelni minden nap meg taxizni sem fogsz ugyhogy a tomegkozlekedes marad ami ott nagyon draga mo-hoz kepest, tobb mint tizszer annyiba kerul. szoval ha talalnal is valami szar munkat, akkor sem az elso honapokban tenned azt, amire odaig jutnal hogy munka, addigra mar ehenhaltal.
2011. máj. 3. 16:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Kanadában élek két éve, most készülünk végre haza Európába.

Hogy miért? Mert az USA halott, és lassan magával rántja Kanadát is.

Nem tudom, honnan szedi mindenki, hogy Kanadában ilyen meg olyan jó... Persze gyertek csak ki, tudtok dolgozni feketén is, aztán majd jó lesz mikor nyár közepén egy szempillantás alatt elfogy a munka, nem találsz sehol semmit, viszont a rentet, kocsibiztositást fizetni kell, enni kell, akkor mit csinálsz? Még a repülőjegyre sem lesz pénzed, hogy hazamenj! Igen el van tévedve mindenki, aki azt gondolja itt Kanadában annyira mesés az élet. Volt egyszer, valamikor, kb 10 éve, de már nagyon nem olyan jó az élet.

Egyébként meg hiába van ilyen meg olyan iskolád, nem olyan egyszerű megkapni a munkavállalási engedélyt...

2011. máj. 4. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Ilyen helyesírással és stílussal max. utcaseprőnek vesznek fel. Vagy ahogy fentebb írták ablakpucolónak...

Inkább vegyél vissza az arcodból, tanulj, képezd magad, aztán pár év múlva menj ki, hátha összejön...

2011. máj. 5. 16:24
 19/20 anonim ***** válasza:
nem vagyok tul tapasztalt de egyet tudok ITT NINCS ELET!! ahoz hogy erezd hogy elsz es nem a szart szagolod ahoz nyugat iranyaba kell huzodni ha lehet USA
2011. máj. 6. 22:32
 20/20 anonim ***** válasza:
kimentèl jo gyerek?:D
2015. jan. 3. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!