Valaki van itt olyan aki már megnyerte a vízumlottót?
Amerikába megszümt a a zöldkártya lotto. Ha arra gondolsz.
Vízum sem szükséges már a belépéshez.
Ezeket meg mégis honnan szeded??
A vízumlotto nem szűnt meg! A hivatalos oldalon sem olvasni semmi megszünésről szóló információt. A legutóbbin múlt év végén én is részt vettem, és a következő valamikor Október táján lesz.
Az pedig igaz, hogy turistáknak már nem kell vízum, viszont munkavállaláshoz igen. Szóval az sem igaz hogy nem kell vízum az USA-ba. Valószínűleg aki a Vízum lottóról kérdez az nem turistavízumra gondolt!
nem szűnt meg a zöldkártya lottó!!nemtudom ezt honnan szedted (:
ottélési-letelepedési vízumot szeretnék.
utolsó: mert a nevében is benne van , hogy lottó, vagyis lutri. bárki nyerhet (:
Szia!
engem kisorsoltak 2009-ben a Dv2010-es program keretében.
Amikor kisorsoltak, egy levelet küldenek a Kentucky Consular Center-ből amiben található formanyomtatványt értelemszerűen kitölteni és visszaküldeni az Ő általuk megadott címre. Ezután várakozás. Minden kisorsoltnak ahányadikként kisorsolták az 500000-ből az az azonosító száma /Pl. ha 25000-nek sorsolnak a te azonosítód EU00025000/. A sorsolás évében szeptemberben elkezdik feldolgozni a kisorsoltak papírjait, ami szintén a sorszámod alapján zajlik. Minden hónapban megjelölik a feldolgozásra váró számokat ami számsorrendben megy. Ezt az un. VISA BULLETIN oldalon követheted. Tehát felrakják szeptember végével bezárólag, hogy 9800 akkor akit 9800.nak kisorsoltak az még benne van a 9801-ik nincs az vár a következő hónapra amiben benne lesz. Engem is huszonezredikként sorsoltak ki és csak áprilisban került rám a sor. Egyébként az 50000-ből sem mindenki kapja megy, ha nem éri el a feldolgozás a sorszámát, sajnos így járt. Ha benne vagy kapsz még egy levelet , már a lakóhelyhez legközelebbi nagykövetségről vízuminterjúra. A levélben foglaltaknak meg kell felelned/orvosi vizsgálat, Végzettség, bűntetlenség stb./ A kijelölt ídőponton megjelensz és ott kel befizetned a vízumköltségeket ezután kiállítják a vízumodat, amivel Fél ven belül be kell utaznod az USA.ba. Ott állítják ki a zöldkártyádat és a Social Security kártyád, amit az ottani címedre kipostáznak.
Ne dőlj be semmi másnak. Az Amerikai Nagykövetség honlapján mindent megtalálsz ezzel kapcsolatosan.
itt a visa bulletin aholkövetheted hol jár feldolgozás és az edidgi években hogyan alakult.
köszönöm (:
utolsó: teljes letelepedésivel életed végéig, ugyanis akkor már Európába (így MO-ra is) már csak túristaként jöhetsz vissza. (minden tudomásom szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!