Mennyi pénzt lehet keresni az USA-ban illegálisan?
"...képzeld, éltem kint 1 teljes évet, és noha én legálisan dolgoztam, a szintén legálisan ott tartózkodó, viszont munkavállalói engedéllyel nem rendelkező barátnőmnek 1 teljes évig, folyamatosan ketten kerestünk illegális állást, és nem találtunk SEMMIT...."
Azért nem talált, mert bal.szok voltatok.
Pl párom itthon két (friss)diplomával nem talált melót elméletileg, aztán gyakorlatilag elment egy évre pincérnek, amíg nem talált szakmájának megfelelő állást. Sokan nem tették volna meg ezt, de az nem jelenti, hogy Magyarországon nem lehet állást találni!
Nálatok se volt nagyon mindegy, hogy:
- Milyen melót vállat volna be a leányzó?
- Milyen képzet volt és talpra esett?
- Milyen volt a nyelvtudása?
- és az egyik legfontosabb: Melyik országrészben próbált állást találni???
Mert ugye ott is úgy van, hogy nem homogén területről van szó. Délen ahol több a mexikói és haiti bevándorló ott már kultúrája és rendszere van az illegális munkavállalásnak.
# 2/16
"""Egyébként pár hete már magyar állampolgárok dolgozhatnak az USÁ-ban fizikai munkát, mindenféle engedély nélkül, inkább ennek járj utána az amerikai követség honlapján."""
Most őszintén kérdezem, ez igaz?
# 11/17
""A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem illegális? Ember, vízum nélkül kint tartózkodni, és munkavállalói engedély nélkül dolgozni szintén illegális.""
A magyarok is illegális migránsoknak számítanak odakint (egészen addig amíg nincs zöldkártyájuk)
Ugyanolyanok mint nálunk az illegális szír afgán stb illegális migránsok.
A két csoport között mindössze annyi a különbség hogy afgán meg szír migránsokkal mi valószinüleg nem fogunk találkozni magyarországi építkezéseken mivel legalábbis én úgy tudom hogy az ő vallásuk tiltja az építőipari munkavégzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!