Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi pénzt lehet keresni az...

Mennyi pénzt lehet keresni az USA-ban illegálisan?

Figyelt kérdés
főleg olyan munkákra gondolok mint pincér, felszolgáló stb
2011. jan. 27. 12:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%

Nem tudsz elhelyezkedni illegálisan. NE a magyar rendőrségből indulj ki...

Szóval pincér-felszolgálóval 0-t, droggal-lopással többet, de van jó nagy kockázat is.

2011. jan. 27. 13:22
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Senki nem akar majd alkalmazni. Egy ismerősöm kint tanult, de munkavállaláshoz nem volt zöld kártyája és megpróbált ő is valami hasonló melót találni, de szóba sem állt vele senki, mert ahogy az előbb is említették ott a rendőrök nem olyan cukimuki, emberbarát kedves bácsik, akiknek arra sincs joguk, hogy csúnyán nézzenek rád, mint itt Európában. Tehát, ha egy munkaadó illegális bevándorlókat alkalmaz és erre rájönnek a hatóságok, és miért is ne jönnének rá, mivel ott erre nagyon odafigyelnek, akkor őt is meg az illegális alkalmazottjait is fogják, fegyvert nyomnak a fejükhöz, kicsit megrugdalják őket, főként a bevándorlót, aztán finoman betuszkolnak egy rendőrautóba és elzárnak egy pár napra 50-60 kedves napbarnított fiatalemberrel együtt, aztán feldobnak téged egy repülőre, ami hazahoz, a főnököd meg elébenézhet egy laza kis üzlet elkobzásnak, meg pár év pereskedésnek :) Egyébként pár hete már magyar állampolgárok dolgozhatnak az USÁ-ban fizikai munkát, mindenféle engedély nélkül, inkább ennek járj utána az amerikai követség honlapján.
2011. jan. 27. 14:07
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes én csak olyan embereket ismerek, akik illegálisan vannak kint évek óta és illegálisan dolgoznak.

Mindannyian Floridában élnek, 4, vagy 5 csillagos hotelekben dolgoznak, azt, hogy mit az változó, a fizetésük 2-3.000 dollár havonta.

2011. jan. 27. 16:28
 4/18 anonim válasza:
100%

Én is csak olyan embereket ismerek akik "illegálisan" vannak kint, és ott dolgoznak évek óta! (8-10éve)

Lehet keresni..természetesen ott is jó helyen kell lenni jó időben! 3000-4000 dolcsi akár...

2011. jan. 27. 19:07
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

Detto.

Rengeteg ember dolgozik Floridában a turizmusban illetve egy csomó mexikói mellett a kertépítő üzletágban és vidáman megélnek.

Egyik haverom inmáron 12 éve dolgozik kint így!

Az olcsó illegális munkaerő köztudottan a gazdaság alapja bizonyos szektorokban.

Kiváncsi lennék, hogy az első válaszolók tényleg élte-e odakint vagy csak a helyszinelőket nézik a TV-ben és abból okoskodnak.

Amúgy alapban 10 dolcsi alatti bérekkel kell kalkulálni, de ez függ a melótól.

Pl pincérként kapsz kb 7 dolcsit, de ott a borravaló (tip) is.

2011. jan. 27. 23:34
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

illegálisan USÁban:D:D:D:D:D

jól mondja az első válaszadó

te kérdező, amerikában már csak azért be lehet vinni valakit, ha rossz helyen ül le vagy azért lehet letöltenőt kapni ha valaki zöld kártya nélkül vezet

illegális munkát nem is nagyon adnak, de ha mégis egy kóbor mexikói adna illegális munkát és megjellenének a zsaruk, akkor az Isten óvjon

2011. jan. 28. 00:50
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Illegálisan dolgoznak Floridában? eddig szerencséjük volt, hogy a mexikói származású főnökük nem bukott le...

mert ha egyszer úgy igazán razzia lesz, akkor vége a dalnak, mert amerikában betartják és be is tartatják a törvényt

2011. jan. 28. 00:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az USA-ban bevallottan van kb. 12 millió illegális bevándorló.

Akkor mennyien lehetnek ténylegesen? 20, 30 millió?

És ők hogy-hogy nem halnak éhen? Mert illegálisan dolgoznak!

Üdv a való világban!

Kérdező! Én a helyedben hajóra mennék, ott rövid idő alatt nagyon meg tudod szedni magad.

Persze sok munkával, de sehol nincs kolbászból a kerítés...

2011. jan. 28. 04:37
 9/18 anonim ***** válasza:
23:34 -> 1. vagyok, és képzeld, éltem kint 1 teljes évet, és noha én legálisan dolgoztam, a szintén legálisan ott tartózkodó, viszont munkavállalói engedéllyel nem rendelkező barátnőmnek 1 teljes évig, folyamatosan ketten kerestünk illegális állást, és nem találtunk SEMMIT.
2011. jan. 28. 12:06
 10/18 anonim válasza:

Egy! Ezek nem illegálisak!

Kettő! Illegálisan pl.:drogtermesztés,bankrablásból sokat kaszálhatsz de számítsz arra hogy lecsukhatnak :D

2011. febr. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!