Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ban munkát vállalni?

USA-ban munkát vállalni?

Figyelt kérdés

Pár éven belül kiszeretnék utazni az USA-ba /Los Angeles-be/, ha összegyűjtöm rá a pénzt. :)

Sajnos lehet hogy egyedül utazok ki.:( Elég rossz helyzetem lesz.:( Élni szeretnék ott, de ha nem lesz munkám, akkor haza kell utaznom...:(

Los Angeles-ben milyen munkákat lehet vállalni??

2011. jan. 24. 20:21
 1/7 anonim válasza:
0%
Szexuális munkával sokat kereshetnél.
2011. jan. 24. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak üzenem hogy ha ez valami poén akart lenni akkor még gyurj rá egy kicsit mert ez szánalmas volt mintsem vicces. :-)

Egyébként igen, ha van munkád akkor a munkavállalódnak kell benyujtania a kérvényt vízum leteleépedési engedély stb..

H nincs munkád, lejár a vízumod akkor törvény szerint haza kell jönnöd, de sokan mégse jönnek haza. Vajon miért? (költői kérdés.)

2011. jan. 25. 07:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs munkám.

De ott szeretnék találni.:)

2011. jan. 25. 11:52
 4/7 MasterPeace válasza:

Szia, én is gondolkozom rajta hogy kimennék mert igazából ide szinte semmi sem köt engem, fura például a követség oldalán azt olvasom igazolnom vagy legalábbis el kell mesélnem mi köt ide és mi az amiért feltétlen visszajövök.

Ha szeretnél erről beszélni és később komoly lenne a szándékod akkor írj nekem egy üzit kérlek ide az oldalon vagy adok egy mail címet.

job_search@freemail.hu ezen keresek melót általában csak a személyeset itt nem akarom beírni addig.

Keress meg és beszélgessünk hátha jutunk valamire én pasi létemre kicsit darázok egyedül nekivágni.Mondják is hogy elsőre anglia kéne (onnan hazajönni is könnyebb ha baj van) szóval nem tudom.

Várom minden esetre a leveled vagy olyanét aki akarna menni.

2011. jan. 26. 22:08
 5/7 A kérdező kommentje:

helló MasterPeace.

még elvégzem az egyetemet, aztán pár évig kéne dolgozni h legyen pénzem.:) és tényleg kint szeretnék élni. remélem megvalósul az álmom. :):):)

2011. jan. 27. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Los Angelesrol es Kalifornia tobbi reszerol is elmondhato, hogy nagyon draga. En eltem ott. Nem szeretnek tobbe ott elni. Vannak ezerszer jobb helyek annal az USA-ban, de ezt majd te is meglatod. A munkavallalasod meg azon fog mulni, hogy milyen szakmat valasztasz. Konyvtar-bufeszakkal nem fognak munkavallaloit adni, egy mernoki vagy egeszsegugyis vegzettseggel viszont eleg jo eselyeid lehetnek.
2011. jan. 27. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:
07:17: mindenkit, akit ismerek es munkavallaloi vizumon volt kint (eleg sok ember), visszament Magyarorszagra, mert tudataban vannak annak, hogy milyen kovetkezmenyei vannak az illegalitasnak. Vegulis nem letezel papiron, de kozben igen...eleg nehez ugy elni arrol nem beszelve, hogy munkat nem kapsz, ha meg igen, akkor max. kertesz lehetsz maganhazaknal. Kaliforniaban minden sarokra jut egy mexikoi, aki azonban fele annyiert 2-szer olyan kemenyen fog dolgozni. Szoval meg abban is van konkurencia. A legalja minden orszagban legalja es az sehol sem jelent jot - a munkavallaloi a legtobb esetben arra szolgal (ilyen cellal lett kitalalva), hogy a par evig USA-ban dolgozo kesobb a sajat orszagaban tudja implementalni a tapasztalatait. Ezert mennek vissza sokan.
2011. jan. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!