USA-ban munkát vállalni?
Pár éven belül kiszeretnék utazni az USA-ba /Los Angeles-be/, ha összegyűjtöm rá a pénzt. :)
Sajnos lehet hogy egyedül utazok ki.:( Elég rossz helyzetem lesz.:( Élni szeretnék ott, de ha nem lesz munkám, akkor haza kell utaznom...:(
Los Angeles-ben milyen munkákat lehet vállalni??
Első válaszolónak üzenem hogy ha ez valami poén akart lenni akkor még gyurj rá egy kicsit mert ez szánalmas volt mintsem vicces. :-)
Egyébként igen, ha van munkád akkor a munkavállalódnak kell benyujtania a kérvényt vízum leteleépedési engedély stb..
H nincs munkád, lejár a vízumod akkor törvény szerint haza kell jönnöd, de sokan mégse jönnek haza. Vajon miért? (költői kérdés.)
Sajnos nincs munkám.
De ott szeretnék találni.:)
Szia, én is gondolkozom rajta hogy kimennék mert igazából ide szinte semmi sem köt engem, fura például a követség oldalán azt olvasom igazolnom vagy legalábbis el kell mesélnem mi köt ide és mi az amiért feltétlen visszajövök.
Ha szeretnél erről beszélni és később komoly lenne a szándékod akkor írj nekem egy üzit kérlek ide az oldalon vagy adok egy mail címet.
job_search@freemail.hu ezen keresek melót általában csak a személyeset itt nem akarom beírni addig.
Keress meg és beszélgessünk hátha jutunk valamire én pasi létemre kicsit darázok egyedül nekivágni.Mondják is hogy elsőre anglia kéne (onnan hazajönni is könnyebb ha baj van) szóval nem tudom.
Várom minden esetre a leveled vagy olyanét aki akarna menni.
helló MasterPeace.
még elvégzem az egyetemet, aztán pár évig kéne dolgozni h legyen pénzem.:) és tényleg kint szeretnék élni. remélem megvalósul az álmom. :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!