A jelen beutazási feltételek mellett hogyan lehet hivatalosan kimenni és munkát vállalni Amerikában, mondjuk Floridában? Családdal lehet-e kitelepülni, vagy teljesíthetetlenek a feltételek ehhez?
Figyelt kérdés
Jelen nyelvtudásom alap fokú angolból, de természetesen tanulom már a nyelvet, hogy megfelelő legyen. Érettségim van és 30 éves vagyok. 10 évig voltam területi képviselő, úgyhogy sokat vezettem.Ha van kint ismerős aki munka ügyben segítene, , akkor könnyebb a beutazási, munka vállalásit megkapni?2009. ápr. 11. 09:51
1/7 anonim válasza:
Ha először tudsz munkát szerezni, akkor a munkáltatód mindent elintéz neked. Egy barátom ment ki nemrég dolgozni fizikusként egy kutatóintézetbe, neki is intéztek mindent.
2/7 anonim válasza:
Te ha jól tudom már írtál ide ausztráliai munkavállalást keresvén. Az amerikai munkavállalás jóval húzósabb, mint az ausztrál. Csak olyat fognak szponzorálni, akinek olyan SZAKKÉPESÍTÉSE van, amire szükség van. A szükség alatt azt kell érteni, hogy olyan szakmád van, amiből hiány van, így egy amerikai nem tudná betölteni az állást. Pl. orvosokat, nővéreket, tanárokat keresnek. A szakmunkások között nem tudom, hogy milyen munkák a kelendők, de biztos, hogy csak szakképzetten vagy felsőfokú végzettséggel kaphatsz hivatalosan munkavállalásit. A munkavállalásit még otthonról kell rendezned. Úgy nem kaphatsz legális munkát, ha te kiutazol, mint turista. Arról nem beszélve, hogy családdal együtt kimenni hatalmas kockázat. Ja, meg itt (az USA-ban) már sok amerikai is elvesztette a munkáját és valószínűleg le fogják csökkenteni a munkavállalási lehetőségeket külföldiek számára. Az amerikai is rákényszerül majd, hogy elvállaljon olyan munkát, amit korábban nem akart. Gondolom, hogy ezután több lesz a szakképzett, ha el akar valaki helyezkedni, így nem hiszem, hogy sok esély van rá. Beszélhetsz a budapesti Amerikai Nagykövetséggel, ha részleteket akarsz, de szerintem nem sok esély van ilyen képesítés (annak hiánya) mellett. Angliába próbálkozz, ott 1000-szer több esélyed lesz.
3/7 anonim válasza:
Angliáról azt beszélik, hogy ott nagyon sznobok az emberek. Ha meghallják, hogy külföldi vagy, mínusz 40% esély, főleg ha magyar, áhh...esélytelen. DE ezt nem én állítom, ezt én is csak hallottam, legyen szíves valaki megcáfolni, remélem én is, hogy nem így van. :-DD
4/7 anonim válasza:
aki azt irta hogy: angliaban nagyon sok sznoob van hat gratulalok neki hulye gyerek florida az del amerika reszen van es nem angliaba meg enyi eszed sincs???
5/7 anonim válasza:
A Dél Amerika sem sokkal kisebb hülyeség:)
Amerika déli részén esetleg...
6/7 anonim válasza:
azt akarok mondani hogy to mind1 hogy del amerika vagy angila mert mind ketto majdnem ugyan akkora???????!!!!!
del amerika leg aljan talalhatjuk floridat ha esetleg neznetek neha terkepet
7/7 anonim válasza:
17:05: Észak-Amerika déli részén van Florida. Dél-Amerika teljesen máshol van...ha nem hiszed, nézd meg a térképen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!