Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen az élet New Yorkban?...

Milyen az élet New Yorkban? Vagy ált. Az USA-ban?

Figyelt kérdés
Lehet Los Angeles, Washington, Seattle. Írjátok le milyen ott élni, meséljetek az élményeitekről. Miért szeretitek vagy mi a rossz... Légyszi ha tudtok részleteket... :)
2011. jan. 19. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elég annyi hogy jobb mint magyarországon!
2011. jan. 19. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hello! Az előző válaszolónak teljesen igaza van. Én az USA-ban élek(nem New Yorkban) már 3 éve, és ugyanazt dolgozom itt is amit otthon, de itt nincsenek anyagi gondjaim, nem kell egyik napról a másikra élnem.
2011. jan. 20. 09:24
 3/12 anonim ***** válasza:
a szabad tudni hogy jutottál ki? és mit dolgozol? vízum hogy?
2011. jan. 20. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:

előzőnek! a feleségem amerikai, ő általa kaptam zöldkártyát.

pénzügyi területen dolgozom Jacksonville-ben.

2011. jan. 20. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
És a feleségedet hogyan ismerted meg ha szabad megkérdeznem? :-) Nekem is jól jönne egy amerikai feleség, az én álmom is a kinti letelepedés.
2011. jan. 21. 05:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
a feleségemmel nyaraláson ismerkedtem meg egy helyi bárban itt Jacksonville-ben. 2 hónapig kinnt voltam, aztán hazajöttem, közben webkamerán és levelezve tartottuk a kapcsolatot, fél év elteltével ismét kiutaztam, és spontán ötletként megemlítettem neki, hogy mi lenne ha összeházasodnánk, mert a távkapcsolat nem műkődik hosszabbtávon. Igen mondott, ezután ismét hazajöttem, majd ő elkezdte intézni a bevándorlási papírokat nekem, és utána végleg kijöttem vőlegény vízummal. ha van még kérdésed szívesen válaszolok. kellemes napot
2011. jan. 21. 10:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Milyen papírok kellenek a kiutazáshoz? Hol lehet elintézni őket és mi meddig érvényes?
2011. jan. 21. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
magyarország mostmár vízummentes ország, tehát ahhoz ho9gy kigyere csak ESTA-engedélyre(elektronikus beutazási engedély) kell, amelyet az utazást megelőző 72 órán belül kell igényelni, a díja 14 USD és 2 évig jogosít fel beutazásra, egyhuzamban maximum 90 napra.
2011. jan. 21. 14:11
 9/12 anonim ***** válasza:

en masfeel eve elek itt ( New York) es imadom!!

teljesen mas minden...

2011. jan. 23. 03:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd egy kicsit, mert nagyon szeretnék eljutni oda, ha nem is olyan sok időre, de legalább 3 hónapra. Hogyan mentél ki? Hogyan lehet ott munkát találni? Vagy nem vehetnénk fel a kapcsolatot e-mail-ben?
2011. jan. 23. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!