Valakicsoda kérdése:
Ha külföldre utazol azt jegyzik a repülőtéren? Vagyis ha köröznek akkor megtudhatják, hogy elhagytad az országot és hogy hova mentél?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 16:48
11/25 anonim válasza:
Ismerősöm is így lépett le Floridába még időben:)
12/25 anonim válasza:
Azt természetesen tudni fogják, hogy hová ment.
13/25 anonim válasza:
Főleg, ha Amerikába utazik, mert akkor egy valag papírt ki kell tölteni, mielőtt beengednek, tehát marad nyoma. Bár nem tudom, hogy a két ország között milyen az együttműködés...
14/25 anonim válasza:
En milanoban szalltam fel a marokkoi gepre ugy hogy mar 2 honapja koroztek,es meg az olasz csendor meg a vonalkodot is lehuzta az utlevelemen, en sem tudom miert nem jelzett a shengeni informacios rendszer hogy baj van a fejemen...de a legitarsasagok nem taroljak 30 napnal tovabb azt hogy hova mentel, ha nem eroszakos buncselekmeny akkor semmi gaz menj nyugodtan amcsiban azutan mutasd a kozepso ujjad europa fele!!!csa!
15/25 anonim válasza:
Valszeg nem volt európai és/vagy nemzetközi körözés kiadva ellened.
16/25 anonim válasza:
Nem vagytok semmik:DDD Mit csináltatok???
17/25 anonim válasza:
Szerintem egyszerű lopás, sikkasztás is elég. Ha nem jelentkezik a rendőrségen, körözni fogják.
18/25 A kérdező kommentje:
21:46-os Köszi a választ megnyugtattál!Nem erőszakos bűncselekmény úgyhogy viszlát Európa!!!!!
2011. jan. 12. 15:39
19/25 anonim válasza:
Sokan vannak itt igy!
Udv New Yorkbol :)
20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor tehát irány a reptér!!!!!
2011. jan. 18. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!