Mennyibe kerül és mennyi idő alatt kapom meg a
munkavállalói engedélyt és vízumot az USA-ba?
Munkaajánlat kell édesem, azt pedig csak min MSc-vel és perfekt angollal kapsz. Vagy ha orvos vagy, gyógyszerész ilyenek!
És csak akkor kapsz munkát, ha nincs amerikai a környéken, aki meg tudná csinálni. Ez egy bonyolult folyamat, korlátozott számban mehetnek ki emberek... Most márpedig van sok amerikai munkakereső :)
Úgyhogy bocs, ez nem fog összejönni egyhamar.
Olvasni meg megtanulhatnál.
2011. jan. 4. 14:12
2/10 A kérdező kommentje:
Menj a fenébe édes, képzeld, VAN munkaajánlatom, és PERFEKTÜL beszélek angolul, úgyhogy asszem befoghatod. És elolvastam a követség oldalát, nyugi . Ezentúl csak ÉRTELMES válaszokat kérnék, és nem olyanok hozzászólásait, akiknek nem jött össze az élet, és sajnálják mástól a lehetőségeket. Köszi
"Individuals CANNOT apply for a visa to allow them to work in the US. The EMPLOYER MUST PETITION for entry of the employee"
Ennyi -.-
2011. jan. 4. 14:50
A kérdésedből ezek a dolgok egyáltalán nem derültek ki...
Nehéz lett volna beleírni hogy van állásajánlatod??
Itt a kérdezőknek nem szokott lenni.
Egyébként ha perfekt angolos vagy és van állásajánlatod akkor mért nem hívod fel a leendő munkahelyed? Egyébként is muszáj lesz velük megbeszélni a dolgokat.
2011. jan. 4. 15:02
5/10 A kérdező kommentje:
A kérdés nem erre vonatkozott. Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek ha kimegyek, kapnék-e munkát, stb, hanem azt, hogy mennyi idő és mennyi pénz a munkavállalói engedély és a vízum. Ha valaki erre tudja a választ, legyen szíves válaszolni.
A válasz tényleg a, hogy a munkáltatónak kell benyújtania, vagy ha magad is benyújthatod, mert jogosult vagy rá (bizonyos végzettséggel és szakmával, de ezt szintén a honlapon tudod megnézni), akkor le tudod tölteni a nyomtatványt, ami egyébként ugyanaz, mint amit a munkáltatónak kellene kitölteni, csak az egyik kérdésnél kb máshova kell tened az ikszet és bizonyos kérdéseke nem kell válaszolnod. Az árak is fenn vannak a neten.
2011. jan. 4. 22:10
Ja, és a követségen mindenképpen kell időpontot igényelned, mert az interjút semmiképpen nem úszod meg, de nyugi nem a túristákkal vesznek egy kalap alá, tehát megvan a kb 1 hónapon belül sztem... soksok hónapot tuti nem kell várnod. Érdemes eleve úgy odamenned, hogy felkészülsz, tehát előtte már elmész az orvoshoz, kikéred az erkölcsi bizit, és ezeket viszed magaddal, az meggyorsítja az ügyintézést. De sajnos kikerülni nem lehet. Nézz utána, hátha van valami gyorsított eljárás plusz pénzért...
2011. jan. 4. 22:13
Nem válaszolok, csak irigykedek... :)))))))))))))))))))))))) sok sikert a továbbiakban!
2011. jan. 5. 13:02
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszolónak köszönöm:)
Utolsó előtti vagyok. Megkérdezhetem, hogy hogyan találtál itthonról munkát?
2011. jan. 7. 19:40
Kapcsolódó kérdések: