Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit tippeltek? Visszaadja...

Mit tippeltek? Visszaadja nekünk Trump a "rendes" ESTA-t?

Figyelt kérdés
nov. 10. 14:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
NEM, miért is tenné????
nov. 10. 15:25
 2/15 anonim ***** válasza:
23%
Remelem nem es.meg az ESTA jogusultsagot is megszunteti.
nov. 10. 16:00
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem Trumpon múlik. Az Egyesült Államok elnöke nem egy diktátor, aki kénye-kedve szerint hozhat törvényeket.
nov. 10. 17:36
 4/15 anonim ***** válasza:
27%

Nem ad vissza semmit ami nem mienk volt. ESTA'ra ne jogosult senki ugy hogy senki nem jogosult arra hogy USAba utazzon. Ez nem jog hanem szivesseg.

Es ahogy 3-as irta, elnok nem diktator.

nov. 10. 23:14
 5/15 anonim ***** válasza:
#4 Ne haragudj, de butaságot írsz. Aki kaphat ESTA-t, annak ezzel jogot ad az USA.
nov. 10. 23:30
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Természetesen vissza fogják állítani a Visa Waiver program eredeti formáját, hiszen már akkor okafogyott volt, amikor korlátozták. Mindenki tudta, hogy nem valós az amerikai indoklás, hiszen akkor már életben volt a "csak Magyarországon születetteknek" szabály, tehát az, hogy eképpen különféle nem kedvezményezett országokból is bejuthattak az USA-ba, már nem volt igaz állítás. Egyértelmű politikai b*szogatás volt, mert Orbán nyíltan kiállt az éppen regnáló amcsi elnök legnagyobb ellenfele mellett. (Én Orbán döntését teljesen érthetetlennek tartottam, de bejött neki) Épp ezért pusztán gesztusként is vissza fogják állítani, csakúgy mint a szintén kicsinyes politikai bosszúból január 1-el eltörölt kétoldalú adóztatas elkerülését szolgáló egyezményt. Ott is kilóg a bosszúálló lóláb. Ne röhögtessetek már, az oroszokkal a MAI NAPIG fennál az egyezmény.

Nem tudom mikorra készülnek el a valtoztatasokkal, de úgy tudom a hátterben már dolgoznak rajta mindkét fél részéről. Már hónapok óta lehetett tudni, hogy Trump győzni fog, a tőzsde és a fogadóirodák már rég beárazták a dolgot.

Orbán szerintem kérni fogja a határontúl születettek ESTA korlátozásának feloldását is, de kétségeim vannak ennek sikerével kapcsolatban.

nov. 11. 00:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 : nem, amit irtam nem butasag. ESTA nem jog. VEgul a bevandorlasi tiszt dont arrol hogy belephetsz amerikai foldre vagy nem. Tehat hol vannak akkor a jogaik?
nov. 11. 01:37
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
A pedofideszesek is megkapják?
nov. 11. 02:04
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
A kicsinyes politikai bosszú oka több eléggé nagy disznóság volt és nem csak a kiállás a legnagyobb ellenfél mellett, ami egyébként jelenleg is fennáll. Trámf ellenségei nem fognak megváltozni. Kína nyíltszíni támogatása nem elfogadható és az oroszok támogatása sem lesz jó irány.
nov. 11. 02:15
 10/15 anonim ***** válasza:
28%
#8 Pontosan az ilyen érvelések miatt kaptak a Demokraták egy óriási pofont odaát. Ez az "orange man bad" lufi hatalmasat pukkant. Ez a pedofideszezés nem vezet sehová. Egyetlen fideszest sem állít az oldalatokra, pedig arra nagy szükségetek lenne. Tanulhatnátok az amerikai példából. The economy, stupid. Ha érted egyáltalán miről van szó.
nov. 11. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!