Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanadába utazok Mit vihetek...

Kanadába utazok Mit vihetek magammal repülőn? Illetve hogy bírjak ki 11 órát? Pánikos vagyok

Figyelt kérdés

Frontint lehet vinni magammal repülőn?

Hogy foglaljam le magam a repülőn?

Nagyon nem bírom az egyhelyben ülést.

szept. 19. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%

Nem megsértődni kell #9 kérdésén, hanem elgondolkodni......

Elfogadom, hogy van egy ilyen gondod, de már több mint egy hete ezen rugózol.

Gondolom ahogy közeledik az utazás, úgy hergeled magad egyre jobban és jobban.

Így sosem fog megoldódni a problémád. 🤔

szept. 27. 09:57
 12/16 anonim válasza:
70%

Nem akarok ragelni, de imádom ezeket a sudribunkó, teljesen indolens válaszokat.

Emberek, ha valakinek pánikbetegsége van, az azért betegség, mert nem képes magától leküzdeni a pánikot. Ugyanez igaz a depresszióra, azt se tudod magadnak kikúrálni. És ezek a zseniális kommentek, hogy “hát de akkor ne pánikolj” csak rontanak a helyzeten. Ez kb. olyan, mintha egy mozgássérültnek azt mondanád, hogy de csak állj rá a lábadra, nem olyan nehéz. Nem szeretnék belemenni a dolog neurokémiájába, de ezek a mentális betegségek kimutathatóak szervi szinten is, és azt mondani rá, hogy “mit pánikolsz” a létező legbunkóbb és ignoránsabb dolog. Kívánom a komment szerzőjének, hogy tapasztalja meg, milyen egy igazi, richtig nagy pánikroham, és utána irogasson ilyen okos kommentárokat.

szept. 27. 10:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Utazz első osztályon vagy szívjál be repülés előtt. Vagy hallgass valami vagány zenét közbe lol

Tudom hülyeségnek hangzik de nekem az ilyenek segítenének

szept. 28. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Első osztályon?
szept. 28. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Vagy bármin ami kényelmes
szept. 29. 02:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Biztos úgy érti business classon. Amerikában a belföldi járatokon az európai business classnak megfelelő helyeket első osztálynak nevezik, de annak semmi köze a nemzetközi első osztályhoz

Turista osztályon 200-300 ezer között megússza, a business jegy 900 körül van, az első osztály több mint két millió forint. Hát, lelke rajta. Én csak akkor mennék első osztályon, ha valaki lenne olyan kedves és fizetné nekem

szept. 29. 03:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!