Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi a helyzet Kanadával?...

Mi a helyzet Kanadával? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ott is olyan nagy dugók vannak mint Amerikában? Tényleg könnyebb oda vízumot szerezni?
2010. nov. 1. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok naprakész,mert 2 éve voltam Kanadában,de nem kellett vízum. És nem mindegy,hogy hová mész. Amerre én voltam (Nyugat)nem találkoztam még akkora dugóval sem,mint Budapesten.
2010. nov. 1. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én idén voltam Kanadában. Az ott töltött idő alatt nem találkoztam olyan dugóval, mint amilyen Bp-en van. Az ott dugónak nevezett valami azt jelenti, hogy folyamatosan tudsz haladni 20km/h-val 80 helyett.
2010. nov. 1. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Vízumot úgy értettem hogy a kiköltözéshez.

A dugós "helyzetjelentést" pedig köszönöm, esetleg ha van pár képetek akkor kérlek titeket küldjetek!

2010. nov. 1. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kikoltozeshez vizumot szerezni sokkal konnyebb Kanadaba, mint az USA-ba, ha kepzett vagy. Szoval jelentos kulonbseg van a ketto kozott. A dugok meg csak a nagyon nagy varosokban vannak, de ott meg van tomegkozlekedes. En ahol lakom az USA-ban, az egy kozepes meretu varos, de en meg sosem alltam dugoban - a magyarorszagi viszonyokhoz kepest szinte semmit sem allsz dugoban hacsaknem baleset van az autopalyan. Szoval nem tudom, hogy ez a dugos sztereotipia mibol alakult ki. Nekem egy problemam van az USA-val, ami Kanadaban nincs. Itt hatalmas bogarak vannak, mindenfele merges kigyok meg egyebek (attol fugg, hogy hol elsz, de ugye sok a sivatagos resz meg a tropusibb eghajlatu terulet, ami ezeknek kedvez) es tobb a termeszeti katasztrofa is, mint Kanadaban. Viszont Kanadanak csak viszonylag pici resze az (nyugati part foleg), ahol jo ido van. Szoval ha ki kell emelni hatranyt es elonyt, akkor en ezt mondanam...
2010. nov. 2. 18:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ment a zöld gomb mindenkinek!
2010. nov. 3. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!