Melyik a kedvenc amerikai városod?
Mindenhol nem voltam, de azok közül, ahol jartam, a legszimpatikusabbnak talaltam a következöket:
San Francisco
Miami
Neaples
New Yorknak csak a "belvarosa" tetszik, onnan tavolabbra olyan, mint Budapest külvarosa. Es nagyon rossz az idöjaras ott. Aprilisban bundaban jartak a nök.
Csakis Alaszka Fairbanks a No1.
Aki még nem járt annak érdemes megnézni.New Yorkból Anchorage vagy Juneau nemzetközi repülőterére megy járat.Mikor leszáll az ember kimegy a repülőtérről kezdődik az Igai Élet.Megcsapja az embert az igazi alaszkai élet illata friss levegő és valami szabadságérzés.
Itt a reptéren egy külön részen indulnak a magánrepülőtársaságok járatai is min 5 fő az induláshoz kell ha valaki nem fér bele mehet az állami járatokkal.
Miután magához tért az ember a szépségtől érdemes az állami vasútra jegyet venni Anchorageből felmegy Fairbanksig itt ott megáll menet közben a kisebb településeken a helyiek ki be pakolnak itt a kalauz mondja be meddig áll a vonat.
Aki eléri Fairbankset érdemes egy pár napot a városban tölteni hogy felszívja az ember az alaszkai életérzést.Itt rengeteg cég van a turistáknak aki minden irányban mindenféle túrát szervez lehet motoros szán kutyás szán erdei sátorozós Yukon tutajos túra talán ez a legexkluzívabbKönyveket írhatnék erről.Kanadában éltem onnan jártam át sokszor Alaszkába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!