Melyik a kedvenc amerikai államotok, ahová akár szívesen ki is költöznének?
Nekem Colorado, azon belül Edwards, Vail vagy akár Aspen ahová szívesen költöznék...
De tetszik még Wyoming is, azon belül Jackson.
Főleg a tájak miatt...
Én sem valószínű, hogy magamtól kiköltöznék (egészségügy magas költsége, fegyvertartási engedély, stb.), meg ugye a zöldkártya sem olyan dolog, hogy ingyen osztogatják, de ettől eltekintve:
Colorado nekem is tetszik, én anno Denver környéken voltam többször, Florida déli része (az óceán felőli oldalról), dél-Texas (San Antonio-Austin környéke), Boston, illetve Michigan egy része, anno Grand Rapidsban voltam cserediák.
Amik ezen kívül még tetszenek, az Wyoming, illetve Oregont meg Washington államot is megnézném. (Elsősorban a nagyobb városokra gondolok, Seattle-be szeretnék eljutni) Itt viszont még nem voltam, úgyhogy könnyelmű lenne kijelenteni, hogy odaköltöznék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!